През 2011 г. Пипа Мидълтън стана звезда за отрицателно време

...
През 2011 г. Пипа Мидълтън стана звезда за отрицателно време
Коментари Харесай

Пипа Мидълтън е секси мамче

През 2011 година Пипа Мидълтън стана звезда за негативно време със секси формите си, които се откроиха в роклята й на шаферка на сватбата на сестра й Кейт и принц Уилям. След това тя заживя личен живот като известна персона, към която постоянно насочваме погледи.

Пипа като че ли съумя да излезе от сянката на сестра си Кейт , тъй като към този момент я виждаме освен по кралски събития, на които участва. Ежедневието й също поражда интерес, поради който по-малката Мидълтън към този момент не може и на плаж да отиде умерено. Но по този начин е, когато сестра ти е херцогиня, а ти си не по-малко красива от нея.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Eugenia Garavani (@eugeniagaravani) на Яну 3, 2019 в 12:05 PST

35-годишната Пипа, чието същинско име е Филипа, стана майка за първи път на 16 октомври 2018 година Дни по-късно я видяхме на първа разходка с бебето, а в края на предходната година зърнахме и към този момент поотрасналия й наследник.

Но най-приятната изненада е да забележим самата Пипа по бански. По-малката сестра на Кейт може и да роди едвам преди 11 седмици, само че към този момент без терзание се разхожда по плажно облекло и показва стройна фигура .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Closer Weekly (@closerweekly) на Яну 2, 2019 в 11:24 PST

Семействата на Мидълтън и Матюс сега са на слънчева следпразнична почивка на остров Сейнт Бартс в Карибско море. Фамилията на брачна половинка на Пипа има един от най-луксозните хотели там и почивките им на това приказно кътче не са изключение, а по-скоро традиция, написа Daily Mail.

 Пипа Мидълтън, сестрата на Кейт Мидълтън, роди
Сестрата на Кейт Мидълтън роди

Бейби взрив в и към кралския двор

Братът на Кейт и Пипа Джеймс също не пропусна веселбата, изключително в компанията на новата си другарка. Като гледаме и него, и се чудим дали пък да наподобяват повече от добре не е просто ген за семейство Мидълтън. А на Пипа можем единствено да завиждаме благородно за формите след раждането.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР