През 2011 г. Флагман.бг стартира първия си новинарски и разследващ

...
През 2011 г. Флагман.бг стартира първия си новинарски и разследващ
Коментари Харесай

Политици, институции и водещи компании поздравиха Флагман.бг за 12-годишнината ни

През 2011 година Флагман.бг започва първия си новинарски и проверяващ блок в интернет пространството в 13 часа

Народни представители, държавни и общински институции и водещи представители на бизнеса в Бургаска област изпратиха приветствени адреси до управлението и публицистичния екип на Флагман.бг по случай 12-годишния рожден ден на уеб страницата. През 2011 година Флагман.бг започва първия си новинарски и проверяващ блок в интернет пространството в 13 ч.

Поздравления за празника получихме от народния представител инж. Петър Кънев от „ Българска социалистическа партия за България “, от почетния консул на Руската федерация в Бургас Тонко Фотев, от изпълнителния шеф на „ Слънчев бряг АД “ Златко Димитров, от административния началник на Окръжен съд-Бургас арбитър Росица Темелкова, от ръководителя на Общинския съвет в Созопол Георги Пинелов, от управлението МБАЛ „ Бургасмед “, от семейство Бошнакови – създателите на водача на пазара за строителни материали „ MASTERHAUS ”, от Надежда и Владимир Николови от строителна компания " БГ Инвест ", както и от десетки наши сътрудници и другари.

„ Вие сте медия, която потвърдено устоява на бурите и провокациите на времето. Непоколебимо следвате събитията, в блян да показвате, че търсещата и справедлива публицистика битува. Не губете своята храброст да бъдете коректив, хъс да отразявате живота в района и следвате истината “, ни пожелава административният началник – ръководител на Окръжен съд – Бургас арбитър Росица Темелкова.

„ Да сте все по този начин всеотдайни в одобряването на най-хубавите обичаи в българската публицистика. Вярната Ви публика е самопризнание и мотив за горделивост, само че и още по-голяма отговорност – да бъдете на висотата на нейните упования. Продължавайте да посрещате провокациите със същата нестихваща сила и продължавайте да пишете историята на Вашия триумф “, написа в пожеланието на инж. Петър Кънев, депутат от „ Българска социалистическа партия за България “.

„ Респект към упоритостта и смелостта да бъдете първи в отразяването и на най-драматичните и значими за обществото събития! Нека Вашият труд бъде постоянно високо оценен и модел за истина и обективност “, се споделя в поздрава на ръководителя на Общинския съвет в Созопол Георги Пинелов.

„ В динамичния и непрестанно разрастващ се медиен пазар Вие поредно потвърждавате способността си да растете, адаптирайки нови технологии и платформи като подкаст Ф-студио, който създадохте и в същото време поддържате високи стандарти за качествена публицистика “, написа в поздравлението от изпълнителния шеф на „ Слънчев бряг АД “ Златко Димитров.

„ Флагман.бг се трансформира в пример за качествена и справедлива публицистика, привличаща всеки ден нови читатели освен от Бургас и целия Югоизточен район, само че и на национално равнище “, се споделя в пожеланието на МБАЛ „ Бургасмед “.

" През годините Флагман.бг се трансформира в знак на качество и надеждност на показаната информация. Вашата лоялност към обществото и стремежът Ви за отразяване на значими събития са Ви издигнали на челни позиции “, написа в приветствения адрес от създателите на водача на пазара за строителни материали „ MASTERHAUS “ семейство Бошнакови.

„ Продължавайте да бъдете най-ярките звезди, които осветяват и най-сенчестата част на денонощието без несигурност и със мощна убеденост. Бъдете здрави и сбъдвайте всички осведомителни потребности на обществото ни “, написа в поздрава на Владимир и Надежда Николови.

Екипът на Флагман.бг благодари на всички наши сътрудници и другари, които 12 години ни дават стимул да търсим истината и положителните вести.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР