През 2011 г. Дилън Стоун-Милър е още студент в държавния

...
През 2011 г. Дилън Стоун-Милър е още студент в държавния
Коментари Харесай

Как един мъж на 32 се оказа баща на 97 деца

През 2011 година Дилън Стоун-Милър е още студент в държавния университет на Джорджия, Съединени американски щати, само че изпитва финансови усложнения. За да му помогне, неговият съквартирантът му дава концепцията да стане донор на сперма. И по този начин, не след дълго момчето стартира печели по 100 $ на подаяние.
 Близнаците, които се родиха в разнообразни дни и години
Близнаците, които се родиха в разнообразни дни и години

Това фамилията очевидно си има традиция

" В последна сметка мотивацията ми беше финансова, да си оказа помощ да заплащам сметките си и образованието си като опустошен студент ", споделя Дилън. Накрая той пресмята, че когато е бил на възраст сред 20 и 25 години, е направил към 400 дарения и надлежно си е спечелил 40 000 $.

Вече през 2020 година, години откакто е приключил образованието си и когато таман е почнал новата си работа във компания за софтуерно инженерство в Атланта, мъжът получава изненадващо известие в Instagram.

Оказва се, че то е изпратено от жена, която е заченала момиченце с неговата дарена сперма отпреди девет години, и желае да му благодари. След като Дилън вижда фотоси на дъщеричката си, ненадейно се разчувства.

" Когато видях красивото лице на това малко момиче, просто се изпълних с толкоз доста наслада, обич и признателност ", спомня си той.

Така, идващите месеци взема решение да прекара в връзка с десетки майки, които са родили негови деца. Сега даже съществува и Фейсбук група, с която всички могат да поддържат връзка.

Дилън пресмята, че е татко на минимум 97 деца от шест разнообразни страни, само че подозира, че действителният брой може и да надвишава 250. Оказва се изцяло допустимо цифрата да варира, защото не всички родители-реципиенти оповестяват на банката за сперма за раждането, написа People.

Мъжът обаче надалеч не се лимитира единствено до онлайн връзка със фамилиите, в които има негови деца. Всъщност, единствено през миналата 2023 година, той е прекарал общо четири месеца надалеч от вкъщи си, с цел да се среща с биологичните си деца. Разбира се, това се случва единствено след единодушието на всяка от страните.

Дилън споделя, че досега се е срещнал с 26 от своите малчугани. И не крие, че му е най-трудно, когато би трябвало да се раздели с тях.

" Много ми е мъчно да се сбогувам с децата, знаейки, че това е последният път, когато ще ги видя на тази възраст. Ценя спомените, които мога да основа с тях. Плачем и си приказваме за това по кое време ще се забележим още веднъж ", издава той.

Наскоро пък е научил, че най-малкото му дете се е родило единствено преди четири месеца. А по отношение на това дали възнамерява да сътвори лично семейство, Дилън Стоун-Милър е по-скоро песимистичен и споделя, че би било безконтролно.
 Каква е връзката сред продължителността на живота и развъждането на деца
Кои хора живеят по-дълго - тези с деца или тези без

И какво е обяснението

" В един миг в действителност желаех да имам лични деца. Но не мисля, че би било етично. Засега се стремя да съм задоволително задоволен от взаимоотношенията, които имам ", приключва той.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР