През 2008 г. Преслава дори сподели наградата си Певица на

...
През 2008 г. Преслава дори сподели наградата си Певица на
Коментари Харесай

Галена и Преслава отново си говорят, но вече не са първи дружки, както преди

През 2008 година Преслава даже показа премията си „ Певица на годината “ с Галена, изтъквайки, че също я заслужава. Пренесоха дружбата си и на сцената като направиха сполучливите дуети „ Хайде, откажи ме “ през 2011 година и „ Живей “ през 2015 година Затова всички се изненадаха от разрива, който настъпи посред им през 2016 година

Двете настойчиво избягваха въпроси една за друга по време на изявленията или пък отговаряха очебийно сдържано, без да разкриват елементи към разлъката си, а и между тях не говореха.

 

Интересното е, че те в никакъв случай не са се карали, единствено другарските им връзки завършили, само че продължавали да се почитат. Разривът им бил толкова сериозен, че даже не се поздравявали за рождените дни. Неяснотата към повода за развалената им дружба предизвика редица клюки, като най-тиражиран е този, че двете се изпокарали поради фирмената премия „ Певица на годината “.

 

Добричлийката се обидила, че колежката й отдава прекомерно огромно значение на наградата и се поддава на внушения. Галена пък недоволствала, че Преслава е като „ абонирана “ за въпросния приз.

Според по-пикантната версия пък двете имали интимни връзки с еднакъв мъж. Спряга се името на Фики Стораро.

 

Затоплянето в връзките сред двете певици настъпи също толкова изненадващо, както и разривът им.

Източник: Уикенд 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР