През 2003 г. животът на тогава 22-годишната Гергана Орлова се

...
През 2003 г. животът на тогава 22-годишната Гергана Орлова се
Коментари Харесай

Държавата да подкрепи ранената полицайка

През 2003 година животът на тогава 22-годишната Гергана Орлова се трансформира на един мач на стадиона. След този мач тя е с 89% неработоспособност, епилепсия, пареза на ръката и крайници. Следват 17 интервенции, а всичко това е породено от пиратка в агитката.

През ефира на Нова телевизия тя пожела кураж на полицайката, която преди дни бе ударена от бомбичка на стадиона. И прикани страната в лицето на политици, съд и общество да поддържа служителката на реда.

Сега е във Франция и назовава това място "у дома ". Тръгнала си разочарована от България. Човекът, който хвърлил пиратката против нея, е наказан условно, а компенсацията й към момента не е изплатено, споделя Орлова.

Във Франция юрист ми сподели, че има специфични средства, които са потърпевши по подобен метод. "Колко тъпо, че не може да си получите заслуженото ", сподели той. Ако причинителят не може да даде парите, страната ги дава и по-късно тя търси причинителя.

Сега Гергана има брачен партньор и дете.

"Беше доста мъчно за мен да имам някаква връзка, тъй като към момента имам белези по тялото ", сподели Орлова и добави, че имала доста тежка бременност, само че й помагал български доктор с съвещания по интернет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР