През 2002 г. се състоя премиерата на купето BMW M3

...
През 2002 г. се състоя премиерата на купето BMW M3
Коментари Харесай

Продава се музейно BMW

През 2002 година се състоя премиерата на купето BMW M3 във вид E46 и в най-рядката версия Coupe Sport Leichtbau. От юни до декември 2003 година са съединени единствено 1 383 екземпляра от модела. Една от най-добре непокътнатите коли, която всички почитатели на марката можеха да видят в музея на фабриката на BMW в Мюнхен, към този момент е на търг в аукционната къща RM Sotheby's. И всички много богати ценители на модела към този момент имат опция да закупят отличното копие на емблематичното BMW M3 CSL.
`Продава

Сребристо-сивото купе с интериор от алкантара, съединено на 4 юли 2003 година, е един от първите серийни екземпляри на модела. Първоначално колата е правена за клиент от Япония, само че в последна сметка спортната кола се озовава в Европа.
`Продава

Оборудването на купето включва датчици за паркиране, датчик за дъжд, ксенонови фарове и автоматизирана скоростна кутия. Двигателят е 3.2-литров редови шестцилиндров с мощ 360 конски сили и работи взаимно с трансмисия SMG-II. Твърди се, че това BMW M3 CSL е минало единствено 4 698 километра и е било подложено на периодическа поддръжка при оторизиран дилър през целия си живот.
`Продава

Вярно, колата е дерегистрирана за времето на престоя ѝ в музея, тъй че в случай че новият притежател реши да кара колата си, ще би трябвало да премине механически обзор и да получи нужните документи. Наддаването на Motorworld Munchen, един от лотовете за именитото купе, ще се организира в края на ноември. За кола от The Bavarian Legends Collection уредниците на търга чакат да завоюват от 30 до 50 хиляди евро.
`Продава

`Продава

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР