Пепси и Мадона споделят невиждана досега реклама, която беше отменена преди 34 години

...
През 1989 г. Мадона участва в реклама на Пепси, която
Коментари Харесай

През 1989 г. Мадона участва в реклама на Пепси, която никога не е виждала бял свят – досега. Звездата сподели рекламата в Instagram, като каза, че 34 години след като е била отменена, Pepsi най-накрая разкрива мястото.

Мадона каза, че преди премиерата на рекламата е излязъл нейният музикален видеоклип „Like a Prayer“ – и се оказа спорен.

„Рекламата беше незабавно отменена, когато отказах да променя сцени във видеото, където целувах черен светец или горя кръстове“, написа тя в Instagram. „Така започна моята знаменита кариера на артист, който отказва да компрометира своята артистична почтеност.“

Каза тогава Мадона, според Entertainment Tonight. „Мисля, че обиждам определени групи, но смятам, че хората, които наистина разбират какво правя, не се обиждат от това.“

Pepsi е известно, че премахна рекламата си, включваща песента, преди премиерата й. „Това може да остане един от най-скъпите рекламни гафове досега“, съобщи тогава водещият на Entertainment Tonight Джон Теш.

Въпреки реакцията, Мадона продължи да настоява. И Pepsi продължи да включва звезди в рекламите си. Марката, която празнува своята 125-та годишнина, споделя тези звездни реклами в социалните медии, включително спотове с Тина Търнър, Рей Чарлз, Робърт Палмър и Бритни Спиърс. И разбира се, Мадона.

Невижданата досега реклама беше споделена и от Pepsi в Instagram. На него се вижда как Мадона пее „Like A Prayer“ пред неонова табела на Pepsi и държи кутия газирана напитка.

Споделянето на рекламата от страна на Мадона и Pepsi беше похвалено и оспорено от коментатори. „НЕВЕРОЯТНО!!!!!!!!!!“ Анди Коен коментира.

„Тази песен промени живота ми“, написа Diplo.

В публикацията на Pepsi няколко коментатори казаха, че марката трябва да се извини на певеца. „Добре, ще компенсират ли глобалния бойкот, който имаха срещу нея?“ един човек написа. „Близо 10 години несправедливост при награди и рекламни сделки? Това, което ме кара да се чувствам спокоен, е да знам, че тя винаги е била права и всъщност „изпреварва своето време и хиляда години пред вашето.“

"След толкова дълго време??? Не мислиш ли, че трябва да се извиниш за начина, по който се отнесохте с нея?!?" друг пише.

„Кралицата заслужава това и извинение“, коментира друг.

CBS News се свърза с представител на Pepsi и очаква отговор.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР