През 1983 г. д-р Джайлс Бриндли отива на конференция по

...
През 1983 г. д-р Джайлс Бриндли отива на конференция по
Коментари Харесай

През 1983 г. професор изнася най-неловката презентация по урология в историята

През 1983 година доктор Джайлс Бриндли отива на конференция по урология в Лас Вегас и изнася презентация, която посетителите ще помнят десетилетия наред. Защо? Много скоро ще стане явно.

Разбира се, на средностатистическия човек, решил да посети конференция по урология, несъмнено цялото събитие ще му се стори незабравимо. Рядко могат да се видят толкоз доста човешки гениталии на едно място – освен това евентуално с разнообразни медицински проблеми. За да съумеете да шокирате уролог дотам, че да запомни вашата презентацията до края на живота си, би трябвало да извършите нещо в действителност особено и/или безогледно. 

Един от посетителите на конференцията - Лорънс Клоц от Университета в Торонто – засича Бриндли в асансьора тъкмо преди да направи своята презентация. Бриндли носел със себе си кутия, цялостна със слайдове на голям брой ерекции, и бил облечен с неофициални облекла.

Бриндли стартира своята презентация по наследник спортен екип и за негативно време смущава аудиторията (тепърва ще става по-зле). Той показва своята догадка, че инжекция с вазоактивни сътрудници би провокирала ерекция, и признава, че не е имал достъп до лабораторни животни. Ето за какво решил да тества концепцията върху самия себе си и почнал да се инжектира с „ най-различни вазоактивни сътрудници, в това число папаверин, фентоламин и няколко други “. Междувременно фотосите, които демонстрира на аудиторията, са на неговия личен пенис – преди (в умерено състояние) и след инжекцията (в еректирало).

До момента Бриндли просто подгрявал присъстващите и ги подготвял за огромното шоу.

„ Професорът искаше да показа доводите си по допустимо най-убедителния метод – споделя Клоц за обстановката. – Той акцентира, че (според него) никой естествен човек не би гледал на лекция пред огромна публика като на нещо еротично, на нещо, което би подтикнало ерекция. “

„ Казва, че точно заради тази причина взема решение, че малко преди лекцията ще се инжектира с папаверин в хотелската си стая и съзнателно облича по-свободни облекла (т.е. анцуг), с цел да може да показва резултата. Той стартира да крачи напред-назад из подиума и придърпва крепко панталоните към гениталиите си, с цел да показва своята ерекция. “

Бриндли поглежда с отчаяние към очертанията на своите гениталии и отбелязва – „ За страдание, това не демонстрира ясно резултата “, след което смъква спортния екип и гащите си и „ разкрива един дълъг, тъничък и явно възбуден пенис “.

Според Клоц хората в залата били тъкмо толкоз шокирани, колкото евентуално допускате.

„ Впоследствие сподели с значим звук „ Бих желал да дава опцията на част от публиката да удостовери степента на подуването “.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР