През 12-ти век монахинята Хилдегарда фон Бинген от Бенедиктинския орден

...
През 12-ти век монахинята Хилдегарда фон Бинген от Бенедиктинския орден
Коментари Харесай

Монахиня през 12 век : Комета погубва Земята

През 12-ти век монахинята Хилдегарда декор Бинген от Бенедиктинския медал прави страшни предсказания за стотици години напред. В продължение на 10 години тя разказва виденията си в книгата „ Познай пътя на Господа ”.

Монахинята с смут написа, че животът на Земята ще бъде напълно изменен от ужасно земетресение. То ще предшества идването на комета, която ще доунищожи всичко живо. От 2017 година на Земята предстоят 100 години конфликти с комети и астероиди, написа Хилдегарда декор Бинген.

„ Ще останат единствено малко на брой мъже, седем дами ще се борят за един мъж и ще споделят: „ Ожени се за мен и ме избави от позора ”, тъй като в тези дни ще бъде срам за дамата да няма дете ”, рисува с думи виденията си бенедиктинската служителка.

Най-страшни са нейните предсказания за американския континент. „ Още преди да дохвъри кометата, великият народ, живеещ оттатък океана, обитаем с хора от разнообразни племена и генерации, ще бъде опустошен от земетресение, вихър и приливни талази. Ще бъде разграничен и огромна част ще се окажат под водата. Този народ ще види още доста несгоди. Ще изгуби колониите си на изток сред Тигъра и Лъва ”, предвижда ясновидката.

Интересно е, че през 12-ти век тя не е изгорена на клада, както стартира да прави това по нейно време античовешката инквизиция. Което слага под подозрение достоверността на личността на бенедиктинската монахиня и нейните пророчества за бъдещето. Виденията разкриват още, че по-голяма част от сегашната суша ще потъне и планетата към този момент няма да е същата.

„ С голямото си налягане кометата ще измести от океана толкоз вода, че да потопи доста страни, и ще стане причина за мизерия и разнообразни заболявания. Всички крайбрежни градове ще бъдат потопени и доста от тях ще бъдат разрушени от приливните талази. Повечето живи същества ще загинат и даже тези, които съумеят да избягат, ще умрат от ужасни заболявания. И няма да остане нито един жив човек по Божия заръка ”, предсказва монахинята.

Факт е, че Американската галактическа организация прави сходна плашеща прогноза -  между 2017 и 2113 година е допустимо в планетата Земя да се сблъскат над 400 разнообразни галактически обекти. Причината е, че в дълбокия Космос е открит незнаен до момента астероиден пояс, който сега се носи към нашата част от Слънчевата система. Повечето обекти имат оптимален диаметър към 100 метра и могат да нанасят обилни вреди.

Факт е, че галактически обекти постоянно са падали на Земята. Английският академик Бил Напие – експерт в региона на астрономията, счита, че както ударът от метеорит, по този начин и отпадъците от кометите могат да имат разрушителни последици за човешката цивилизация. „ Ако нещо сходно се случи, химията на нашата атмосфера би се трансформирала поради екранираната от праха слънчева светлина и това положение би траяло десетки хиляди години. А кометите с диаметър 200-300 километра могат изцяло да стерилизират Земята, в случай че тя застане на пътя им ”, споделя професорът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР