Превръщайки се в звезда през 90-те години, Антонио Бандерас и

...
Превръщайки се в звезда през 90-те години, Антонио Бандерас и
Коментари Харесай

20 години разлика и един спасен живот: любовната история на Антонио Бандерас и Никол Кимпел

Превръщайки се в звезда през 90-те години, Антонио Бандерас и до през днешния ден остава един от най-желаните мъже в света. След развода с първата си брачна половинка Ана Леза, учителка по британски, връзките му с Мелани Грифит е наблюдаван зорко, в това число след края на 19-годишния им брак.

Дали испанският артист е разкрил огромната обич при третата си сериозна връзка под прожекторите, питаме се ние, откогато той споделя живота си с ослепителната Никол Кимпел .
 Никол Кимпел: Красивата млада другарка на Антонио Бандерас  Никол Кимпел: Красивата млада другарка на Антонио Бандерас  Никол Кимпел: Красивата млада другарка на Антонио Бандерас  Никол Кимпел: Красивата млада другарка на Антонио Бандерас
Техните връзки потвърждават, че любовта не познава граници като народност, разстояние или възраст, пишат от, а ние няма по какъв начин да не се съгласим!

Антонио е роден през 1960 година в Малага, Южна Испания, а две десетилетия по-късно, на повече от 2000 километра, в Германия се появява и Никол . Докато Бандерас тренира настойчиво, с цел да стане професионален футболист, Кимпел прекарва огромна част от детството си в разнообразни градове поради специалността на татко си. Този номадски метод на живот ѝ оказва помощ да научи езици като френски, немски, британски, холандски, италиански, арабски и испански.

Първа среща

Никол стартира кариера като съветник по вложения , а откакто Антонио получава травма, той се насочва към актьорството. Така по-късно ориста ги събира на празненство по време на влиятелния кино фестивал в Кан . На събитието обаче звездата първо среща близначката на бъдещата си половинка. Въпреки че сестра ѝ е тази, която в началото притегля вниманието му, той признава:

„ Изведнъж се появи Никол и сърцето ми подскочи. Те са изцяло идентични, само че аз видях нещо, което се открояваше в Никол, което щракна “, спомня си Антонио.

По това време артистът към момента е бил женен за втората си брачна половинка Мелани Грифит, по тази причина и първата среща с Никол си остава другарска.
 Мелани Грифит през годините  Мелани Грифит през годините  Мелани Грифит през годините  Мелани Грифит през годините
След завършването на развода Бандерас и Кимпел са свободни да заявят връзките си пред света. Започнал новата си връзка, артистът прави изказване, което изненада медии и почитатели: че напуща Холивуд за неопределен срок , с цел да се занимава с други свои ползи.

Излизане от зоната на комфорт

Впоследствие двойката отпътува за Лондон, с цел да учи фешън дизайн, а завършвайки курса, Антонио и Никол стартират работа по първия си огромен общ план - сполучливата линия за облекло Antonio Banderas Design.

В началото на 2019 година Бандерас страда от съществени здравословни проблеми. Актьорът получава инфаркт и съгласно него бързата реакция на Никол е избавила живота му: „ Когато започнах да получавам признаци, тя знаеше какво се случва. Постави аспирин под езика ми и това ми избави живота. Получих втори късмет и от този момент някои неща в живота ми се трансформираха ”, спомня си артистът.

Припомнете си повече тук ►

Този интервал прави тяхната връзка по-силна, а дните им - по-пълноценни. Бандерас изяснява: „ Нещата, на които придавах огромно значение, престанаха да бъдат значими. Започнах да обръщам внимание на същинските неща. Такова е щерка ми, моите другари, фамилията ми. ” От любовта на артиста с Мелани Грифит през 1996 година се ражда и единственото му дете – Стела.
 Стела Бандерас през годините: по какъв начин се промени дъщерята на Антонио Бандерас и Мелани Грифит  Стела Бандерас през годините: по какъв начин се промени дъщерята на Антонио Бандерас и Мелани Грифит  Стела Бандерас през годините: по какъв начин се промени дъщерята на Антонио Бандерас и Мелани Грифит  Стела Бандерас през годините: по какъв начин се промени дъщерята на Антонио Бандерас и Мелани Грифит
Втори късмет да се любуват на живота

Въпреки че дълго време живеят сред Англия, Испания и Съединените щати, след сърдечния удар на Антонио двойката взема решение да се откри в Андалусия. Актьорът постоянно демонстрира обществено своята горделивост и обич, която изпитва към родината си, по тази причина и не се колебае да демонстрира на Никол допустимо повече кътчета от Испания.
 image2_16x9.png Хороскоп за ЕСЕН 2022: какво да очаквате съгласно зодията си На фокус
Кимпел е откровена за живота Испания: „ Семейството ми липсва, тъй като не извозвам толкоз време с него, колкото преди, само че мястото ми е до Антонио и това компенсира всичко останало. Много съм щастлива в Малага, градът ме посрещна с отворени прегръдки и се усещам като същинска Малагеня. ”

А в този момент накъде?

През 2022 година двамата означават своята 8-годишнина, а медиите спекулират дали няма да се венчае. Изглежда обаче, че сключването на брак не е на дневен ред. По тази тематика Бандерас споделя:

„ Донякъде съм женен. Никол е моя брачна половинка, а аз съм нейният мъж. Справяме се ужасно. “
 Красивата обич на Антонио Бандерас и Никол Кимпел  Красивата обич на Антонио Бандерас и Никол Кимпел  Красивата обич на Антонио Бандерас и Никол Кимпел  Красивата обич на Антонио Бандерас и Никол Кимпел
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР