Превръщате се в кукла на конци. Това каза на срещата

...
Превръщате се в кукла на конци. Това каза на срещата
Коментари Харесай

ГЕРБ към кандидата за премиер на ПП Николай Денков: Влизате в ролята на кукла на конци

Превръщате се в кукла на конци. Това сподели на срещата с претендента на Политическа партия за министър председател Николай Денков ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.
 
" Г-н Денков, коства ми се, че влизате в ролята на кукла на конци и зад вашия необятен научен тил, стоят номинациите, които вие и през вчерашния ден, и през днешния ден обявихте в ефирен ефир на съпредседателите на " Продължаваме промяната ". Смятаме, че хора, които през последните осем месеца потвърдиха само, че не могат да се оправят като върха на изпълнителната власт, не могат да бъдат още веднъж номинация в държавно управление, за което се търси някакъв консенсус. Иначе към вашата лична кандидатура, поздравления - ние ви познаваме добре. Вие сте бил заместник-министър в наше държавно управление ", добави още Атанасова.
 
Според нея към този момент са изгорени доста мостове и връзката сред парламентарните групи при първия мандат. " Ние доста от дълго време сме решили кои са значимите тематики за България и нееднократно ги поставихме на обществено разискване, в това число и във формат, на който вие също се отзовахте ", сподели Атанасова. 
 
По думите й без подписан документ от водачите на партиите, диалогът ще се изчерпи дотук. " Желаем ви триумф, в случай че намерите съидейници, евентуално ще визиите и състав на държавно управление в пленарна зала и там ще видите нашия избор ", сподели Атанасова. 
 
След изказването Десислава Атанасова и Томислав Дончев от ГЕРБ, които се отзоваха на срещата, напуснаха залата. 
 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР