Превозвачите организират протест в София днес, недоволството им е срещу

...
Превозвачите организират протест в София днес, недоволството им е срещу
Коментари Харесай

Протестът на превозвачи променя движението в София

Превозвачите провеждат митинг в София през днешния ден, недоволството им е против законопроекта за основаване на Българска автомобилна камара.
 Протестно шествие блокира с рейсове и камиони центъра на София на следващия ден  750 рейса блокират София при митинг на 25 юни
Шествието постанова промени в организацията на придвижването, заяви Столична община. 

От 7.00 ч. до привършване на митинга се не разрешава паркирането като се изключи рейсовете, участващи в шествието, на севрозападната част на пл. „ Св. Ал. Невски “ сред ул. „ Оборище “ и ул. „ 11-ти август “ и на югоизточната част на пл. „ Св. Александър Невски “ сред ул. „ Оборище “ и ул. “Шипка “.

От 9.00 ч. до привършване на мероприятието се позволява паркирането на товарните коли, участващи в шествието на последна дясна пътна лента на автомагистрала „ Тракия “ и бул. „ Цариградско шосе “ сред „ Черната котка “ и бул. „ Брюксел “ в посока център. Товарните коли имат право да паркират отвън обсега на спирките на градския превоз и зоните за престрояване.

Изтеглянето на товарните коли ще стартира в 11.30 ч. по бул. „ Цариградско шосе “ през детелината с бул. „ Брюксел “ в посока автомагистрала „ Тракия “. Спирането и ограничението на придвижването ще става единствено при нужда, поетапно и по преценка на отдел „ Пътна полиция “ към Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР