Преводачката Мариана Хил смята, че дори да няма подписано споразумение

...
Преводачката Мариана Хил смята, че дори да няма подписано споразумение
Коментари Харесай

Мариана Хил: Не е важно дали има коалиционно споразумение, а всичко договорено да се изпълнява

Преводачката Мариана Хил счита, че даже да няма подписано съглашение сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, те би трябвало да съблюдават сделката си.

" Поетата дума е доста по-силна от подписа. Така че дали има съдружно съглашение или не, за мен е доста по-важно да има стратегия с реализатор, отговорник и период за осъществяване. След като Борисов при започване на този мандат на Народното събрание контракти да има ротационно ръководство, да има болшинство по главните въпроси, то би трябвало да се съблюдава ", сподели тя в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".
" Аз си задавам въпроса за какво бюджетът бе импортиран за разглеждане в комисията, откакто минаха изборите. Наречете ме малко мнителен човек, само че евентуално се очакваше да се види на изборите кой ще го разходва този бюджет. Днес имаме безспорен провал, всички имат самоотлъчка. Ива две доста значими незнайни в уравнението от днешния ден. ГЕРБ взема решение какво прави с неизпълнението на обещанията. Но ГЕРБ има задоволително запас от време да даде късмет да бъдат изпълнени тези обещания, с цел да изчака момента, в който ротационно поема ръководството на страната. Което е доста по-логично в сравнение с да се търсят болшинства ", добави Хил.
" Съпредседател на парламентарната група Пеевски не е от през вчерашния ден, т.е. те си го приготвят. Не може да се отхвърли и това е извънреден опит и партиен строеж и партийно държание на тази постоянна партия, която постоянно играе ролята на балансьор, постоянно я има в ръководството, доста готови са там хората. Във всички случаи " Магнитски " е единствено една глоба. Санкциите не са закон, те не са престъпление ", приключи Хил.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР