Преводачът й Стоян Петров разказва от първо лице пред 168

...
Преводачът й Стоян Петров разказва от първо лице пред 168
Коментари Харесай

Днес са петте двойки, за които предупреди Ванга: Ще се появят нови зарази

Преводачът й Стоян Петров споделя от първо лице пред „ 168 часа “ тъкмо какво е предсказанието

Цялото човечество ще страда, само че ще се оправи, споделя тя

Кадрите с думите й се скапват мистериозно, само че копието в режисьора остава по знамение

„ Ще се появят нови заболявания, които човечеството не познава, само че ще дойдат и добре забравени стари… Когато настъпят петте двойки. Цялото човечество ще страда. ”

Това е предсказване на баба Ванга от април 1995 година, което споделя пред преводача си Стоян Петров и екип от съветски публицисти. Интервюто било за документален филм, отдаден на феномена.

Той дълго мисли и стига до извода, че най-вероятно това предсказване ще се сбъдне през 2020 година, по тази причина се взема решение да показа думите на пророчицата в края на предходната година по Канал 1 на съветската телевизия. Новината се трансформира в същинска сензация.

“Леля Ванга е споделяла, че ще има нови заболявания и човечеството ще премине през такива тествания – изяснява пред „ 168 часа “ Стоян Петров. – Казвала го е неведнъж и не пред един човек. През 1995 година с екип от „ Останкино “ (руския Канал 1) искахме да създадем филм за нея и тя ни позволи да снимаме. Това е едно от дребното доказателства, които са останали. Тогава заснехме неповторими предсказания. Лично чух с ушите си, че „ ще дойдат нови заболявания и някои от старите ще се върнат с нова мощ. “ Ние я попитахме по кое време ще бъде това и тя отсече: “Когато настъпят петте двойки. Вие ще го видите. “ Тогава беше неповторимо, тъй като все едно „ от горе “ й отвориха кулоар и

тя сподели над 10 световни предсказания

– за бъдещето на Русия, на България, за заболяванията и други. ”

Предречените събития Стоян демонстрира в документалния си филм „ Ванга: Човек и феномен “, чиято премиера бе предходната година.

Някои от тях обаче е икономисал, тъй като към момента не е разгадал, само че за други счита, че към този момент е време да се кажат, тъй като се сбъдват.

“В Русия имат изключително отношение към вуйна Ванга и преди всяка Нова година вършат излъчвания, в които се приказва за нейните предсказания – изяснява Петров. – – Когато бях поканен от „ В реалност “, взех решение, че е време да кажа думите й за заболяванията.

Причината беше, че с цел да има по-голяма изгода от нейните думи те би трябвало да се знаят. В предаването по съветската телевизия аз персонално заявих, че едно от предсказанията на вуйна Ванга за

нов вирус или мутирал остарял се чака

в околните години или още през 2020 година Рискувах, тъй като през тази година има две дати с по 5 двойки, само че би трябвало да е ясно, че тя в никакъв случай не е казвала точни дати. Това са 22.02.2020 година и 22.12.2020 година Следващите ще бъдат през 2022 година и по-късно чак през 2200 година Като посетител обаче участваше и епидемиолог, който се присмя на думите ми и сподели: “Колко ли пъти не умирахме, какъв брой ли пъти не ни плашиха и не загивахме. Няма по какъв начин да има такова нещо ”. Той поспори с нас, само че ние си замълчахме. ”

Интересното е, че предаването е снимано на 24 декември и е излъчено два дни по-късно. Вероятно предсказанието на Ванга за идната болест се одобри с подигравка, тъй като до тогава се смяташе, че ние не можем да преминем през сходно нещо.

Точно на 31 декември обаче доктор разгласи, че в Китай се е появил чужд вирус, който поразява бързо и се придвижва елементарно. Дни по-късно стана ясно, че хората в Ухан всеобщо се заразяват с подлата болест. Никой обаче не подозираше, че мутиралият ковид ще обхване целия свят и ще го сковава.

Именно затова в края на януари от съветската телевизия снимат второ предаване със Стоян Петров. Думите към този момент не се одобряват с подигравка, а с огромна съвестност.

“Шоуто беше излъчено на 4 февруари тази година – спомня си режисьорът. – Тогава споделих, че

към този момент предсказанието на вуйна Ванга се сбъдва,

тъй като избухна зараза от ковид в годината, в която има два пъти по 5 двойки. Освен това припомних, че появяването на такива заболявания няма да е единствено един път. Съответно отношението към този момент беше напълно друго, тъй като никой не сложи предсказанието и думите ми под подозрение. В предаването с мен участваше и имунолог, доктор Марина Зуева, която непрекъснато питаше: “Само едно ми кажете, ще се оправим ли? ” Тогава аз допълних и думите на вуйна Ванга: “Болести ще има, само че човечеството ще се оправи ”. Въпросът обаче е на каква цена, тъй като в този момент смъртността от ковид е към 3-4%, само че в случай че се появи нов вирус, при който тя е 50%, какво ще вършим? Затова би трябвало да приказваме за предсказанията на Ванга, макар че някои въобще не се вземат на съществено. ”

Второто предаване провокира още по-голям възторг, а всички, разбрали за предсказанието на българската пророчица, очаквали със боязън датата 22.02.2020 година Повечето считали, че тъкмо тогава ще станат очевидци на нещо грандиозно.

“Тогава нищо не се случи, само че по-скоро считам, че предсказанието демонстрира, че годините с такива двойки ще са особени и с заболявания ”, добавя Петров.

Всъщност навръх 22 февруари стана ясно, че COVID-19 се разнася с неповторима скорост в Европа. На този ден италианският министър на опазването на здравето Роберто Сперанца заяви за първия умрял – 78-годишен мъж. Той добави, че броят на инфектираните се усилва непрекъснато, изключително в Ломбардия.

Междувременно на същата дата беше и първото притеснително известие на Световната здравна организация, че новият вирус се популяризира от ден на ден и разпалва нови огнища в Ухан.

“Ако би трябвало да тълкуваме предсказанието на Ванга, едно е ясно – споделя Стоян Петров. – Трябва да осъзнаем, че тези катаклизми са провокирани от нашата човешка активност. Постоянно вършим нещо на тази планета. Дали е замърсяването, световното стопляне, или нещо е основано изкуствено в някоя лаборатория, това няма значение.

Този вирус е резултат от нашите дейности

Това значи, че ние берем плодовете на това, което сме посели, а нейните думи за природата са: “Земята е нашата майка. Отнасяйте се към нея като към живо създание ”.

Режисьорът добавя, че световните предсказания на Ванга от 1995 година приказват, че би трябвало да променим нещо в развиването ни, в отношението ни към природата и сред самите нас. Тоест тези тествания са уроци, които би трябвало да трансформират хората към по-добро.

Любопитното от изявлението на съветските публицисти с пророчицата преди 25 година е, че плануваният филм по този начин и не се реализира, а част от фрагментите се скапват.

“След фотосите те отнесоха записа в Русия и ми дадоха копие – спомня си Петров. – Този, който остана при тях, след време се оказа повреден, появиха се някакви черти. При мен всичко беше наред и с помощта на това аз ги използвах във кино лентата си. Всъщност планът тогава въобще не се реализира, тъй като първо се отсрочи за 1 година, по-късно операторът се разболя и най-после режисьорът се замота и лентата по този начин и не излезе. Копието с нейните думи при мен остана като по знамение. Аз към 15 година нямах мотив да се връщам към вуйна Ванга и към това. Всичко потегли 2010 година, когато ме поканиха да вземам участие във филм за нея и по този начин за първи път предоставих част от материалите. Явно по този начин е трябвало да стане.

Ние постоянно сме се отнасяли с извънредно огромно почитание и без блян към сензации към нейните предсказания, някои ги споделяме, само че за други към момента нямаме смелостта, за трети към момента не е пристигнал моментът. Не можем да ги обявим, а други въобще не можем да разтълкуваме. Но те внезапно се случват. За мен тази жена е извънреден човек и необикновен феномен, нещо, което доста рядко се случва и ражда. Нещо като Нострадамус. Нейните послания не са направени инцидентно. Те имат своя смисъл и са своего рода послания към човечеството. ”

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР