Преводачът на американския президент Доналд Тръмп проф.д-р Йонко Мермерски сравни

...
Преводачът на американския президент Доналд Тръмп проф.д-р Йонко Мермерски сравни
Коментари Харесай

Проф. Йонко Мермерски: Тръмп и Марешки са успели бизнесмени, влезли в политиката със собствени пари

Преводачът на американския президент Доналд Тръмп проф.д-р Йонко Мермерски съпостави президента на Съединени американски щати с водача на ВОЛЯ и зам.-председател на Народно събрание Веселин Марешки.
„ Както сред Тръмп и политиците в Съединени американски щати, по този начин и сред него и политиците в България има огромна разлика, обаче имаме и еквивалент. Този еквивалент в България е в лицето на господин Марешки ”, съобщи в изявление за в. „ Стандарт ” професорът. Ще напомним, че той е персонален преводач на американския президент, живее и работи в Съединени американски щати от 30 години, съветник е на Американската асоциация на медицинските университети, преподавал е в университета Джорджтаун във Вашингтон.
 Веселин Марешки: Всяка абдикация от отговорността да си парламентарист в този миг е национално изменничество! Веселин Марешки: Всяка абдикация от отговорността да си парламентарист в този миг е национално изменничество!
" Уважаема госпожо ръководител, уважаеми сътрудници! Ще Ви прочета изявление от 26 септември 2013 година на Българска социалистическа партия, когато партията е ръководеща...
„ Този паралел идва от там, че доста малко хора влизат в политиката със свои лични пари. Тръмп и Марешки водят добър метод на живот, имат си сполучливи бизнеси и на процедура влизайки в политиката, всеки един от тях експонира фамилията си, роднините си, децата си и себе си на това да станат обществени фигури и да бъдат следени и коментирани за всяко деяние. Това ми породи неотдавна като наблюдаване, тъй като е реалност, че по-голямата част от политиците влизат с празни джобове в политиката. При изискване, че в ръководството на България имаме хора с прякори като " Босият ", " Гладният ", " Голият " и така нататък, несъмнено пресилвам леко, само че огромна част от тях си идват с готовите прякори, което ме накара да се замисля дали в политиката ни влизат единствено хора, които нямат средства. И не, тук не става дума за това, че богатият ще бъде по-добър политик от бедният, само че въпреки всичко когато нямаш, ти си подвластен и твоите политически възгледи са повлияни повече, в сравнение с в тази ситуация с Доналд Тръмп и предприемача Марешки. И, с цел да завърша мисълта си, ще дам още веднъж образец с Тръмп и както той самичък дефинира, дали хората харесват неговите политически хрумвания или не ги харесват, те са си персонално негови и не се въздействат от това дали на първо място ще има финансова полза ”, споделя още проф. Мермерски.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР