Превърнете вашия град в икономически лидер.Paradox Interactive и Colossal Order

...
Превърнете вашия град в икономически лидер.Paradox Interactive и Colossal Order
Коментари Харесай

Cities: Skylines получава ново DLC

Превърнете вашия град в стопански водач.
Paradox Interactive и Colossal Order анонсираха идващото допълнение към техния извънредно сполучлив градостроителен сим Cities: Skylines. Industries, както е неговото име, ще помогне на вашата дребна галактика да пораства още по-бързо, давайки работа на стотиците ваши дребни жители и разгръщайки икономическия капацитет на града ви, давайки своя дан към световните климатични промени.

„Посредством експанжъна, играещите ще могат да вършат по-смислени избори за промишлеността на техните градове посредством ръководството на продуктовите вериги от зърното до хляба“, пишат от Paradox, допълвайки, че Industries идва в отговор на желанието, изразено от доста членове на общността за точно сходна добавка към играта. На процедура, Industries внася един цялостен един нов свят в играта, давайки ви още по-гъвкави благоприятни условия да растете и развивате вашето населено място. Ще може да строите заводи от друг бранш и мащаб, да подреждате регионите към тях и да управлявате средата в тях, като ви чакат бонуси за добре ръководените пространства. В добавка към това, Industries ще ви показа напълно нови пет карти, нови градски услуги – карго летище и пощенска работа, нови политики, здания и в допълнение наличие.

Сред новите услуги може да открием входа на синдикатите, сортировка, пътни такси, Wi-Fi, логистика, автоматизация и сигурност на труда.

Заедно с платеното DLC, което идва на 23-ти този месец, основателите на играта са приготвили и гратис обновяване на наличието и ново радио.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР