Превърнало се в ежегодно събитие Поля Кинова споделя: “ Малките

...
Превърнало се в ежегодно събитие Поля Кинова споделя: “ Малките
Коментари Харесай

Дизайнерът Поля Кинова представи „ОДИЛИЯ“ с бляскаво ревю

Превърнало се в годишно събитие Поля Кинова споделя: “ Малките неща са безкрайни по своята значителност. Красивите моменти от живота са най-ценни, вършат го стойностен и осмислят новия ден! “

Лице на сбирката „ ОДИЛИЯ “ е Марта Петкова – прима балерината на „ Националната опера и балет “.Тя откри стилното събитие, танцувайки с финес под звуците на безконечния Чайковски, превъплътена в Одилия. Именно тази елегантност и изящност дефинират и новата сбирка на Поля Кинова.



Специално присъединяване в стилния театър имаше и Петя Велкова – топ модел и ръководещ сътрудник в Goto Jewellery and Diamonds, която дефилира на сцената с една от най-емблематичните рокли от новата сбирка на надарената дизайнерка, с цел да закрие представянето на формалната линия тоалети. Роклята е ослепителен израз за силата на дамата през погледа на ято птици, които с цел да полетят, разперват своите криле и безгранично покоряват нови върхове.

Тоалетите в „ Одилия “ са разграничени в две тематики, като първата включва публични рокли, а втората – сватбени. Моделите се отличават с елегантна линия на силуета, прецизни кройки и истински хрумвания. Съчетание на дълбоки деколтета и изразителни съвършено подчертаващи линията бюстиета са в основата на всеки един тоалет. От сбирката струят романтика, изискан, дантелени фантазии, пера, тюл, бохо детайли и нетипични цветове.Силуетите са доста разнородни, богато орнаментирани материи, ефектни украшения, магнетични съчетания на цветове, безупречна ръчна направа и актуален жанр дефинират новата фешън сбирка.

Финалната сватбена рокля е по-различна от всякога- същинско произведение на изкуството! Прима балерината Марта Петкова приковава вниманието на всички посетители с рокля-шедьовър рисувана от посетител художника Силвана Пападами . Различна във всеки един подробност.Ръчно рисувана коприна, която оживява пред погледа на човек. Създадена особено за събитието, роклята –картина пресъздава любовта и хубостта на живота. На фона на изгряващото слънце с раждането си от пепелта феникса е птицата, която символизира безконечното възобновление, неугасващата пристрастеност към новото начало, предизвикването и дързостта. Любовният танц сред двете птици подсказва за потребността от непосредственост и огън в сърцата на хората. Фениксът – тази мистична птица, птицата на края и на новото начало.Тази магическа птица, сияйна и блестяща, толкоз вдъхновяваща и възраждаща! Дизайнер Поля Кинова приканва: “Започнете нещо ново, бъдете дръзки, изпълнете фантазиите си, надхвърлете ги и бъдете смели… “.

С сбирка „ ОДИЛИЯ “ дизайнер Поля Кинова означи 15 години креативна активност!

Снимки: Цветелина Делийска.


Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР