Превърналата се в традиционна кампания Интернет за всички“, с която

...
Превърналата се в традиционна кампания Интернет за всички“, с която
Коментари Харесай

А1 включва любими ютюбъри, за да обясни високите технологии на деца и младежи

Превърналата се в обичайната акция „ Интернет за всички “, с която А1 коментира по какъв начин работят високите технологии на деца и младежи, тази година ще се организира напълно онлайн на особено основания за задачата уебсайт -. В рамките на шест просветителни видеа Слави Панайотов от The Clashers, благодарение на Ивайло и Християна от ‘Айде БГ, споделя забавни обстоятелства за мобилните мрежи, интерактивната телевизия, SIM-картите и облачните услуги. Тези, които внимават в „ часовете “ и се оправят с къс тест, ще играят за награди от А1 – 3 броя iPhone 12, както и 10 броя Apple АirPods Pro. 

e годишна акция на А1, която цели да образова младежите за технологиите, които ни заобикалят. Успехът ѝ в предходните години въодушевява телекома да започва и самодейността „ Интернет за всички 55+ “, която, на собствен ред, има за цел да помогне на възрастните хора, изключително в дребни обитаеми места, да се научат да се оправят с технологиите.  

„ Инициативата „ Интернет за всички “ несъмнено е един най-успешните планове на А1 Group, само че и за нас локално в България. Подкрепата за обществено значими дела като тази е част от цялостната ни корпоративна еднаквост и за нас е по едно и също време предизвикателство и наслаждение да преведем техническата терминология на понятен за деца език. Откриваме, че всяка година има нещо ново, което може да разбираем и покажем. Макар към този момент да приказваме за „ цифрови деца “, които са родени с цифровите технологии, това не значи, че са изцяло цифрово грамотни. Съвсем естествено тази година включваме 5G, защото към този момент публично разполагаме с най-бързата в България мрежа от пето потомство. “ – разяснява Илияна Захариева, шеф „ Корпоративни връзки “ в А1.  

Уроците са готови от експерти на А1 в партньорство със Слави, Ивайло и Християна, които ги показват по наличен и забавен за подрастващите метод. Образователните видеоклипове обгръщат базовите понятия и тематики в актуалните телекомуникации, които са станали част от нашия свят дотам, че доста хора ги одобряват за даденост. Как обаче в действителност се свързват между тях два мобилни телефона и за какво са нужни SIM карти? Зад тези на пръв взор обикновени процеси стоят доста забавни технологии, които не попадат в общоприетите образователни стратегии. Затова А1 има вяра, че с самодейността младежите ще научат доста нови и потребни неща. Кампанията е част от задачата на телекома да улеснява цифровият метод на живот.



Участниците в самодейността ще могат да ревизират своите познания, откакто изгледат видеата. В секцията „ Играй “ на уеб страницата може да бъде открит къс тест с въпроси за технологиите, които Слави, Ивайло и Християна са обяснили във видеата. След регистрация с име, телефонен номер и е-поща, участниците могат да играят за една от 13 страхотни награди.  

В тазгодишното издание на А1 ще подари 3 броя iPhone 12. Устройството е съвместимо с 5G ULTRA мрежата на компанията и ще разреши на притежателите си да сърфират в мрежата със скорости, достигащи над 1000 Мbps. Предвидени са и 10 броя AirPods Pro. Безжичните слушалки на Apple се отличават с изчистен дизайн, функционалности за интензивно шумоизолиране и шумопотискане, както и опция за безжично зареждане. Благодарение на това те бързо се трансфораха в незаместим асистент и наложителна част от сбирката на всеки фен на марката Apple.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР