Превърналата се в емблематична кампания за канала KINO NOVA –

...
Превърналата се в емблематична кампания за канала KINO NOVA –
Коментари Харесай

Екзистенциални въпроси във финалната седмица на „Великият понеделник“ по KINO NOVA

Превърналата се в емблематична акция за канала KINO NOVA – " ще предложи огромно жанрово многообразие и в последната, десета седмица. Киноманите ще могат да избират сред драма, романтика, екшън, трилър, комедия, гласувайки на специфичния уебсайт:. Предложението събрало най-вече гласове ще бъде излъчено идващия понеделник, 2 септември, от 21.00 ч.

Последната премиера в акцията за тази година е драмата с Браян Кранстън и Дженифър Гарнър – „ За всичко е отговорен енотът “ . В него влиятелният юрист Хауърд има две дъщери, любяща брачна половинка и комфортен дом в предградията. Вътрешно обаче той се задушава и в последна сметка получава нервна рецесия. Хауърд стартира да се крие в гаража и да шпионира личния си живот. Дните на заточение стават месеци, до момента в който не изниква въпросът – допустимо ли е всичко да бъде както преди?
 За всичко е отговорен енотът NOVA
Екранизацията по едноименния разказ на Джоджо Мойс с присъединяване на звездата от „ Игра на тронове “ Емилия Кларк – „ Аз преди теб ” e вторият филм за седмицата. Историята споделя за жизнерадостната Лу, която стартира работа като болногледач на богатия банкер Уил Трейнър, прикрепен към инвалидна количка след драматичен случай. Той е изгубил вяра, че може да има естествен живот, само че Лу е подготвена да му потвърди противоположното.
 Аз преди теб NOVA-->
Тайните сътрудници на могат да дадат своя глас и за екшъна „ Костенурките нинджа: На ярко “ , който споделя за вълнуващите завършения на Леонардо, Рафаело, Микеланджело и Донатело. Те ще срещнат нови другари и нов още по-страшен зложелател. Ще се окаже ли тази борба непостижима за четирите костенурки и приятелите им?
 Костенурките нинджа NOVA
Неустоимият Пиърс Броснан се трансформира в английския разузнавач Анди Оснард в „ Шивачът от Панама “ – четвъртото предложение в последната седмица на „ Великият понеделник “. Той е изпратен в Панама, с цел да излежи своето наказване, само че има скрито оръжие — Хари Пендъл, някогашен малък лъжец, преоткрил себе си като известен шивач на богатите и известните в страната. Сюжетът на лентата е комбиниране от драма и фарс, когато в един миг казаното от Хари излиза оттатък лимита на рационалното и задвижва поредност от непредсказуеми събития.
 Шивачът от Панама NOVA
Последният филм, който могат да изберат феновете на KINO NOVA, е комедията „ Щрак “, в която изтормозеният работохолик Майкъл Нюман (Адам Сандлър) няма време за жена си (Кейт Бекинсейл) и децата, тъй като би трябвало да впечатли своя непризнателен началник. Всичко това до момента в който не попада на Морти (Кристофър Уокън) – побъркан търговец, който разполага с отговора на неговите молебствия: магическо дистанционно управление, с чиято помощ може да си разреши малко отмора. Но до момента в който Майкъл го употребява блажено, то последователно завладява живота му и стартира да го програмира... Феновете могат да избират своя любимец и на, а филмът, събрал най-вече гласове, ще бъде излъчен идващия понеделник, 2 септември, от 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица двама от гласувалите получават страхотни брандирани тениски, а в края на акцията трима от всички дали своя глас по време на акцията, ще се борят за огромните награди – специфични шпионски часовници.
 Щрак NOVA
" Великият понеделник " дава опция на почитателите да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 година властта за първи път бе дадена в ръцете на феновете, а първият сезон на акцията бе отличен с бронзова премия Effie в категорията " Медийна реклама ".

Следете " Великият понеделник " в ефира на и на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР