Превъплъщението на Константин като Папи Ханс и изпълнението на тоталния

...
Превъплъщението на Константин като Папи Ханс и изпълнението на тоталния
Коментари Харесай

Фънки И Папи Ханс Аха Да Си Посегнат Заради „кекса“ На Коцето

Превъплъщението на Константин като Папи Ханс и осъществяването на тоталния шлагер „Кекс“ във вчерашния лайв на „Като две капки вода“ за малко да завърши с физическа разпра, видя Secret.bg.

Конфликтният член на журито Фънки неколкократно обиди една от най-харесваните песни за 2017 година, до момента в който поздравяваше своя другар Константин: „Тая тъпота, просто нямам думи. Ти построи облика на тоя сладкар там дето пее“.

Интересното е, че създателят на парчето – писателят Константин Трендафилов, беше в публиката, освен това на броени метри от Фънки и даже приказва секунди преди да бъде дадена думата на журито.

„Що не излезете и не се разберете като мъже“, прикани ги Рачков. Трендафилов очевидно се вбеси на неуместния и незапознат съгласно мнозина в обществените мрежи коментар. Някои даже го дефинираха и като блудкав, защото смисълът на парчето се разбирал само от интелигентни хора.

Същото загатна и Хилда Казасян. „Страшно доста одобрявам това парче. Такова идиотско изпълнение може да напише единствено супер образован човек“, съобщи джаз русокоската.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР