Прецизните и нови технологии в земеделието осигуряват максимални резултати. А

...
Прецизните и нови технологии в земеделието осигуряват максимални резултати. А
Коментари Харесай

Как да си осигурите максимални резултати в земеделието с покупка на нови трактори?

Прецизните и нови технологии в земеделието обезпечават оптимални резултати. А ефикасното вложение в качествени и нови машини, както и в инвентар, е друга гаранция за триумф.

на пазара са надалеч по-ефективни, икономични и прецизни. Всичко това, с помощта на новите технологии, цифровизация и редицата екстри, с които селскостопанската техника към този момент разполага.

Купуването на нов трактор обаче не е задоволително за гарантиране на оптимални резултати в стопанството. Напротив - нужно е вземането на осведомено решение по отношение на съответната машина. От изключително значение е тя да бъде съобразена от самия фермер със спецификите на даденото стопанство, в което ще се употребява.

Как да избера земеделска техника?

Изборът на трактор или на каквато и да е друга техника преди всичко би трябвало да бъде съгласуван с няколко неща:

- тип, вид и величина на стопанството;

- отглеждани култури;

- прилагана технология;

- специфики на полето;

- типове обработки и действия, за които съответната машина ще се употребява.

След като сте наясно с това, потърсете техника, която идеално пасва на вашето стопанство.

Как да си осигурите оптимални резултати?

Избирайки Case IH можете да бъдете сигурни в своя триумф. Брандът е водач на пазара, а за миналата година е в топ класацията по продажби.

Всичко това се дължи на множеството модели и варианти, които марката предлага. Тракторите Case IH имат решение за всяко едно стопанство, без компромис в успеваемостта и надеждността.

Не забравяйте обаче, че с цел да ви служи дълго всяка една машина, е от извънредно значение да имате добър сервиз. Експертите предлагат постоянно да употребявате истински аварийни елементи и да не пропускате предсезонната сервизна подготовка на техниката. Тайтън Машинъри България разполага с построена мрежа от търговско-сервизни центрове на територията на цялата страна, по тази причина и не се колебайте да ги потърсите при проблем.

Сега е съвършеният миг

Разгледайте още в този момент уеб страницата Titanmachinery.bg и изберете своя нов трактор от Case IH. В уеб страницата ще откриете голям брой модели с разнообразни мотори, шаси и съоръжение.

Модели от мини до макси аграрни стопани, с кабина, с или без вериги, подобаващи за всевъзможни терени и размери стопанства!

Ако пък към момента ви е мъчно да изберете съответен модел трактор, позвънете ни!

Обадете се на къс номер *4040 и специалистите от Тайтън Машинъри България ще ви оказват помощ.

Доверете се на опита, изберете машини-рекордьори от Тайтън Машинъри България.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР