Преценката на органите на реда, за да спрат по-големи безобразия,

...
Преценката на органите на реда, за да спрат по-големи безобразия,
Коментари Харесай

Хекимян насочи пръст срещу Терзиев, не срещу БФС. Кметът бил вино...

" Преценката на органите на реда, с цел да спрат по-големи безобразия, наложи потреблението на водно оръжие. Тепърва ще се направи оглед на вредите. Камъни са летяли по тези хора, които нямат никакво отношение към положението на българския футбол. Не е методът ти да замеряш с остри камъни всички тези хора, които гледат умерено и почтено да си свършат работата. Това не го одобрявам. Тези, които имат отговорност за българския футбол - те да му мислят. Аз мисля за града ", съобщи Терзиев пред медиите.

 

На въпрос БФС ли са тези, които носят отговорност, Василев съобщи: 

 

" Ако погледнем резултатите на нашия футбол - ясно е какъв е отговорът. От четвърто място на международно се радваме че сме равни с Лихтенщайн ", уточни Василев и прикани БФС да поемат отговорност за това, което се случва. 

Той съобщи, че всички страни имат принос за случилото се, само че не приема при апели за кротичък митинг обстановката да ескалира по този метод.



" Г-н кмете, не става с апели, а с организация. Вашата липсва! ", написа Хекимян в персоналния си профил. 

Той попита къде е " квалифицираният екип " на кмета, с който щял да ръководи от първия ден. 

" Къде са хората към вас, които да плануват обстановката и да обезпечат сигурността в града? Битите хора, ранените служители на реда, запалените кофи за отпадък и задържаните – всичко това е ваша отговорност, господин Терзиев. Защо позволихте агитките да се слеят? Защо допуснахте хора с бомбички и пиротехника? " Кофите за отпадък, инфраструктурата и бусовете не са отговорни за положението на българския футбол. “ – коментар на Терзиев пред медиите. Вие обаче сте отговорни за хаоса в столицата! Очакваме да поемете отговорност за разрушените глави и баталните подиуми по улиците на града! Хората  имат право да стачкуват против корумпирания БФС! оставка за Михайлов! ", написа още Хекимян. 

Колегата му Георги Георгиев също побърза да упрекна Терзиев за случилото се: 



" Вчера новоизбраният кмет на София побърза да разгласи, че съгласува шествие на футболните почитатели и е провел опазването на реда със Столична дирекция на вътрешните работи. За страдание, това не се случи. Центърът на София е сцена на борба, с ранени хора, със запалени контейнери, изтръгнати парапети и хвърчащи бомбички ", написа Георгиев. 

 

Най-малко 14 души са потърпевши при митингите. От тях - четирима са служители на реда. Има и по-тежко ранени..
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР