Прецедент или нов вид измама ? Този въпрос не спира

...
Прецедент или нов вид измама ? Този въпрос не спира
Коментари Харесай

Нова хитра измама по бензиностанциите!

Прецедент или нов тип машинация? Този въпрос не стопира да си задава семейство от Мездра, призовано по най-бързия метод да върне на разсеяна служителка на бензиностанция 20 лв. поради станала сякаш неволна неточност, написа zovnews.com.

Обаждането на персоналния GSM на брачната половинка е от мъж, показал се за служител на реда от ПУ- Дъбника и е от късния следобяд в петък – т.е. без да има време да се ревизира има ли заведена такава тъжба от кого и против кого. „ Склонна съм да имам вяра, че позвъняването е от служител на реда, защото колата ни се води на майка ми-инвалид, а я кара брачният партньор ми. Тези данни ги има само в масивите на КАТ. Но по тази логичност, за какво първо не уведомиха собственицата, а по-късно и водача, откакто се твърди, че има запис на камери от бензиностанцията? И от кое място служителите на реда имат моя персонален номер? ” Редичката от въпроси се добавя и с още един, за какво тъкмо ПУ ”Дъбника ”, откакто зареждането с гориво на този автомобил, в този ден и час е станало на бензиностанция, която се намира отвън юрисдикцията на сектора? Съпрузите са безусловно сигурни, че неточност при връщането на рестото в бензиностанцията не е имало.

Двамата са уважавани хора на авторитетни постове и тези съмнения петнят имената им. „ Убедена съм, че нещо не е наред, само че сумата е оскъдна, а ние нямаме нито време, нито нерви да вършим наше следствие и вероятно да заведем дело ”, споделя брачната половинка. Ако в действителност прецедентът се окаже нов тип машинация, нищо чудно и други пострадали по същия метод да си замълчат за протичащото се. Да, сумите не са огромни, но… капка по капка. Колкото до „ технологията ” поради която мездренското семейство е пострадало: В почивните дни към 3 март съпрузите пътуват отвън железничарското градче, а на връщане към дома вземат решение да изпълнят резервоара. П

роблеми на колонките няма, като се изключи това, че обслужващият не съумява да „ закове ” револвера навръх 30 лева,а малко под тази сума. На касата мездренчанинът подава на служителката 50 лева Следва известно закъснение при връщане на рестото. Първата сума от него е левче и стотинки /с цел закръгляне до 30 лева./, следва още малко бавене в ровене в касовия уред и чак тогава връщане на банкнота от 20 лева Логично, плащащият сметката за гориво прибира рестото си на 2 транша. Именно това му деяние е снимано от камерите в бензиностанцията.

Макар, че мъчно може да се види, какво водачът пъха в джоба- стотинки или хартиени банкноти, бензинджийката неизвестно в какъв период от време „ прозряла ”, че точно на този клиент е върнала 2 х 20 лева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР