Претенциите на Украйна към руски територии са опит да се

...
Претенциите на Украйна към руски територии са опит да се
Коментари Харесай

Песков: Зеленски прави всичко възможно да се върне към ситуацията, когато му се дават неограничено количество пари

Претенциите на Украйна към съветски територии са опит да се замаскират проблемите на киевския режим и самия президент на страната Владимир Зеленски. Това споделя прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков в коментар на вчерашния декрет, подписан в Киев. Въпросът към Песков бе заложен от Павел Зарубин с авансово заложеното определение, че това е нелепост. Което обаче се отхвърля от Песков. Самият Зарубин разгласява елементи от видеото в обществените мрежи, последван и от държавната ТАСС.

" Не, това не е нелепост, това евентуално е опит по някакъв метод да се замаскират проблемите, които киевският режим натрупва. Зеленски има в действителност огромни проблеми и той би трябвало към този момент да е схванал какво би трябвало да се направи, с цел да спре всичко това, само че той не го прави, а сподели " не желая ".

Според Песков, Зеленски прави всичко допустимо да се върне към обстановката, когато му се дават безкрайно количество пари, " само че това към този момент няма да се случи ", той се пробва да поддържа обстановката, тъй че да му се дава безграничен брой черупки, " само че спонсорите му са на привършване ".

Тълкуванието на Кремъл е, че в действителност Зеленски желае да си обезпечи цялостна доминация и цялостна поддръжка - Зеленски доста желал да бъде като съветския президент Владимир Путин, целият народ да го поддържа, само че не се получава по този начин, а още повече охра в Украйна стартира да мислят, че киевският режим прави нещо неправилно, като продължава това изцяло безсмислено клане.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР