Претендентът за трета поредна MVP награда в НБА - Никола

...
Претендентът за трета поредна MVP награда в НБА - Никола
Коментари Харесай

Жокера за ЛеБрон: В близко бъдеще никой няма да постигне това, което той успя

Претендентът за трета поредна MVP премия в НБА - Никола Йокич, бе един от хората, които разясниха невероятното достижение на ЛеБрон Джеймс, който през миналата заран стана изпълнител №1 в историята на постоянния сезон в лигата. Краля подмина Карийм Абдул-Джабар във безконечната ранглиста, като заема първото място с 38,390 маркирани точки в лигата.
 Краля го направи! Счупи 34-годишния връх на Абдул Джабар за точки в НБА Краля го направи! Счупи 34-годишния връх на Абдул Джабар за точки в НБА
" Никой в близко бъдеще няма да реализира това, което той съумя да направи. ЛеБрон в никакъв случай не е имал индивидуален миг, в който да е на върха на опциите си. Той е на това равнище от 20 години насам. Малцина са хората, които са успявали да поддържат сходна форма в спорта ", съобщи Йокич след успеха над Минесота със 146:112.

Самият Йокич изнесе баскетболна лекция нощес, откакто реализира трипъл-дабъл за единствено едно полувреме игра. Жокера имаше 19 точки, 10 битки и 10 асистенции на полувремето в дуела против " вълците ", като в последна сметка завърши срещата с 19 точки, 12 битки и 16 завършващи подавания.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР