Претендентът за титлата в Първа лига ЦСКА-София почти сигурно ще

...
Претендентът за титлата в Първа лига ЦСКА-София почти сигурно ще
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" не бърза за нов треньор

Претендентът за купата в Първа лига " ЦСКА-София " съвсем несъмнено ще довърши сезона без непрекъснат треньор. Доскорошният помощник Добромир Митов, който предишния петък размени напусналия изненадващо Любослав Пенев, ще остане отпред на отбора и в идното дерби с " Лудогорец ".

Митов дебютира като ментор на " алените " при гостуването във Варна против " Черно море " (3:1) в събота, което върна клуба на Гриша Ганчев в борбата за първото място. От управлението дефинираха и двама консултанти, които направляват младия експерт - легендите в специалността Димитър Пенев (73 г.) и Люпко Петрович (71 г.).

Сърбинът даже седна на пейката на ст. " Тича ", до момента в който треньор №1 на България за ХХ век бе на трибуните. Двамата ще поучават 47-годишния Митов и по време на конфликта с " Лудогорец " на ст. " Българска войска " в събота от 20:15 ч. Двата отбора излизат в директна борба за първото място, като сега разградчани имат задатък от 3 т. в класирането. Столичани се нуждаят от победа с повече от един гол разлика, с цел да изместят противника си от лидерската позиция.

От Борисовата градина пуснаха билетите за дербито още в неделя. Цените са идентични за всички браншове, планувани за почитатели на домакините - по 6 лева за А, В и Г. Има и пропуски по 150 лева за ВИП ложата под козирката на централната естрада. Гостите от Разград ще бъдат настанени в бранш Б.

В основния мач " ЦСКА-София " няма да може да разчита на халфа Тиаго Родригес, който бе в главната на успеха против " Черно море ". Португалецът, който откри резултата във Варна с техничен изстрел от над 20 м, ще бъде осъден за един мач, откакто в самия завършек на дуела получи своя пети жълт картон от началото на сезона.

Мястото на Родригес в титулярния състав най-вероятно ще бъде заето от неговия съотечественик Рубен Пинто. Самият той е заплашен от дисквалификация за два мача при последващо публично предизвестие, защото към този момент има насъбрани 8 жълти картона. С по толкоз са още капитанът Николай Бодуров и Кристиян Малинов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР