Претендентът за световните титли в тежка категория Кубрат Пулев даде

...
Претендентът за световните титли в тежка категория Кубрат Пулев даде
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: След победата над Джошуа ще се бия с Фюри

Претендентът за международните трофеи в тежка категория Кубрат Пулев даде изявление пред формалния канал на промоутърската компания " Мачрум " в YouTube преди дълго чаканата грандиозна борба за поясите на Антъни Джошуа в събота.

" Винаги съм благополучен, в този момент в Лондон съм просто по-щастлив. А след борбата, след успеха ще бъда в действителност, в действителност благополучен. Този дуел за мен не е просто един мач, не е просто бокс. А и аз не се удрям единствено за себе си, а за целия български бокс, тъй като никой българин не е ставал международен първенец в тежка категория и ще бъде нещо огромно - за моята страна, за моите сънародници, за боксовите почитатели...
Честно казано, годината не беше по никакъв начин лесна, тъй като непрекъснато би трябвало да внимаваш и да избягваш другите хора, малко е необичайно. Но пък би трябвало да проведеш тренировките, лагера, колкото и да е друго. Тук също ситуацията е друга, само че пък съм благополучен, че най-сетне борбата ще се случи, въпреки и в тази сложна обстановка.

Ще бъда изцяло друг от дуела с Кличко, тъй като почерпих доста опит от този двубой и в този момент ще видите нов Кубрат Пулев.

Не бих споделил, че в събота ще извърша задачата си, тъй като по-късно ще продължа към нови. Чувствам се здрав, благополучен, доста мощен и решен. След събота мисля да се удрям с Тайсън Фюри, ще бъде добър дуел.


Не знам какво лице на Антъни Джошуа ще забележим в събота, само че за мен няма значение, тъй като най-важното е какво ще направя аз. Когато аз съм добър, ще го набия доста добре. А аз се усещам доста мощен и с огромна мощност в ръцете.

Посвещавам борбата на татко ми, тъй като ние с брат ми изискуем всичко на него. Неговата фантазия е била да има синове и те да станат първенци в бокса, а ние към този момент сме такива. Така че съм сигурен, че ни гледа от небето и е доста благополучен. Той ще желае да спечелим дружно в събота.

Джошуа - Фюри ще е добра борба, само че не мисля, че ще се случи, тъй като ще победя в събота. Срещу Анди Руис видяхме доста неточности от страна на Джошуа и видяхме неприятната му страна, а си мисля, че тези неща остават. И аз ще се възползвам от тях за победа в събота.

Ще има 1000 фенове в залата, единствено 1000. Не знам дали това ще е преимущество за Джошуа, само че и няма значение за мен. За мен са значими единствено моята тактика и това, което аз ще направя на кръга.

Когато чуя думите " новият международен първенец " в събота, няма да се веселя единствено за себе си, а и за моите сънародници. А и съгласно мен светът има потребност от нов международен първенец като мен. Битката ще бъда добра и брутална. Джошуа, аз съм новият международен първенец, пристигам ", сподели Кобрата пред формалния канал в YouTube на " Мачрум ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР