Претендентът за световната титла в тежка категория на Международната боксова

...
Претендентът за световната титла в тежка категория на Международната боксова
Коментари Харесай

Кобрата: Предложихме на лагера на Джошуа мачът да е без публика

Претендентът за международната купа в тежка категория на Международната боксова федрация Кубрат Пулев разяснява пред Българска национална телевизия живота под карантина и идния конфликт с първенеца Антъни Джошуа.

" Спортът постоянно е бил част от живота на хората и участва във всички хубави моменти. Тренирам спешно, малко по-асоциално се държа. Тренирам до различен метод, тъй като мача го анулираха и новата дата 25 юли не е сигурна. Отменят се всевъзможни събития, всяка дата е несигурна.

Определят се нови дати, само че по какъв начин тъкмо ще се организира... Направихме предложение на Еди Хърн да създадем спешно мача без аудитория. Хората ще са си по къщите, подобен мач в същото време би бил ужасно забавен. Очакваме отговора им, да забележим какво мислят по въпроса, въпреки всичко и двете страни би трябвало да са удовлетворени. Както ние се съгласихме мачът да е в Лондон.

Стадионът си е същият, ще забележим по какъв начин тъкмо ще организираме срещата. Няма по какъв начин да пропадне мачът. Тайсън Фюри е с моя промоутър и сме говорили с Боб Аръм. Тайсън си играе с Уайлдър. Имам задоволително време да проучвам Джошуа, виждам му придвижванията и имам време да се приготвя. Сега съм на топ равнище, в съвършени години и опит, а и физика. Всичко е съвършено - мисленето също. Хората са зад мен и ще е огромно наслаждение да развеселявам народа.

Обявих, че ще даря половината хонорар, при изискване, че победя Джошуа. Ако стана международен първенец, на драго сърце ще го даря. За мен не са водещи парите. Когато има предпочитание, има метод да се тренира и у дома - на тавана, в мазето, в двора.

Готов съм да удрям Джошуа и на електронна игра ", сподели Кобрата пред Българска национална телевизия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР