Претендентът на Ultimate Fighting Championship (UFC) в полутежка категория Волкан

...
Претендентът на Ultimate Fighting Championship (UFC) в полутежка категория Волкан
Коментари Харесай

Боец от UFC пратил мъж в безсъзнание за 14 минути

Претендентът на Ultimate Fighting Championship (UFC) в полутежка категория Волкан Йоздемир, който беше задържан в събота вечер (18 ноември) от полицията във Флорида за нанесен тежък побой е предизвикал съществени вреди на пострадалия.

До през вчерашния ден не се знаеше кой е потърпевшият мъж, само че през днешния ден стана ясно, че хипотетичната жертва е мъж на име Кевин Коен.

Той декларирал на полицията, че купонясвал в бар, само че излязъл от него, откакто чул, че негов другар е атакуван от различен човек.

Коен твърди, че по-късно е бил свален на земята в безсъзнание, откакто попитал кой е блъснал приятеля му.

Боецът е арестуван в пандиза в Броуърд и му бе наложена санкция от 10 000 $. Неговото закононарушение се води втора степен в щата Флорида, което е много съществено обвиняване.

Пострадалият също твърди, че е бил в безсъзнание в продължение на повече от 14 минути, а по-късно незабавно бил откаран в болница, където получил медицински скоби на лицето си в резултат от получените контузии.

Нападнатият мъж съобщи пред полицията, че притежателите на бара го уведомили, че Волкан Йоздемир е индивидът, който го е блъснал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР