Пресцентърът на МВР излезе с официално съобщение преди срещата от

...
Пресцентърът на МВР излезе с официално съобщение преди срещата от
Коментари Харесай

Забраняват внасянето и на парфюми на мача Левски“ - ЦСКА-София

Пресцентърът на Министерство на вътрешните работи излезе с публично известие преди срещата от 13-ия кръг на следващия ден сред „ Левски “ и ЦСКА-София от 16 часа на Националния стадион „ Васил Левски “. От ведомството припомнят на жителите, които ще посетят мача, да съблюдават нормите на държание и да се преценяват с останалите хора по улиците и на стадиона.

В формалното известие на Министерство на вътрешните работи се споделя: Припомняме неразрешените за носене предмети - огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, чадъри, бутилки, включително и парфюми. Малолетни ще бъдат допускани на стадиона с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация. Преди, по време и след осъществяване на спортната среща полицейските чиновници ще наблюдават за опазването на публичния ред и за недопускането на произшествия на територията на града. На построени контролно-пропускателни пунктове в региона на спортното оборудване служители на реда ще правят щателна инспекция на всички гости на футболния мач. Предприети са прецизни ограничения за недопускане на гости, които имат наложена правосъдна възбрана за посещаване на спортни мероприятия. Малолетни ще се позволяват на територията на стадиона единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона.

Ангажимент по защитата на спортната среща имат частни охранителни компании, чиято задача е да наблюдават за запазване на реда на територията на стадиона по време на осъществяване на срещата. При активността си те ще бъдат подпомагани от полицейски чиновници, които ще се намесват при зародила нужда. За да бъде избегнато скупчване, приканваме феновете да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за гости ще бъдат отворени в 14 часа.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР