Престрелката в социалните мрежи между ръководството на Локомотив (Пловдив) и

...
Престрелката в социалните мрежи между ръководството на Локомотив (Пловдив) и
Коментари Харесай

Феновете на Локо контрираха: Децата ни трябва да бъдат над всичко и над всички

Престрелката в обществените мрежи сред управлението на Локомотив (Пловдив) и почитател клуба на " смърфовете " продължава с цялостна мощ. След като през вчерашния ден почитателите излязоха с публична позиция по отношение на слабите резултати на школата, а през днешния ден клубното управление отговори посредством формалния уебсайт на Локо, последователите на " черно-белите " дадоха отговор на виновните фактори на " Лаута ".

Екипът на Sportal.bg разгласява позицията на почитателите без редакторска интервенция:

" До Ръководството на Локомотив Пловдив,

Към този миг, Фенклуб Локомотив Пловдив – най-старият футболен фенклуб в България има близо четиристотин члена, плащащи членски импорт. Същия има управление и оперативна група. С това вечно изчерпваме тематиката за имената, които седят зад позициите ни, публично изразени в формалните ни канали за връзка: уеб страницата mainite.bg и Facebook страницата ни. Показателно, за равнището Ви на управление е метода, по който влизате в пояснителен режим и се пробвате де принизите посочените от нас проблеми до някакви личностни междуособици, групи и групички. Разделяй и владей е способ, който Вие по този начин добре владеете, само че най-малко имайте малко героизъм и геройство да не прилагате партизанските си тактики когато става въпрос за децата на Пловдив!

Второто, което ви призоваваме e, повече да не си позволявате да спекулирате и интригантствате с децата на Пловдив. Това, че сме загрижени за метода по който се работи в ДЮШ Локомотив Пловдив няма по какъв начин да бъде огорчение към децата. Все отново това са НАШИТЕ деца, които макар метода Ви на работа упражняват и гонят футболната топка в черно-бели екипи!

Вечното ви съпоставяне с времето, по което почитателите устояха Локомотив жив, с вярата за едно по-добро бъдеще буди единствено страдание. Нито едно от двете фенски управлениея на Лаута не беше по избор, а с цел да избави тима от изгубване. Нормално е, за този интервал да няма велики спортни достижения. Все отново съгласно високопарните Ви изявления, бихме очаквали да се представяте по-добре от “аматьорите” в региона. Вместо това, резултатите са в най-хубавия случай същите, а постоянно и по-лоши.

Самия факт, че цели набори напуснаха школата на Локомотив приказва за качеството на работата й. За следващ път, в името на децата на Пловдив Ви призоваваме да обърнете внимание на протичащото се и да започнете да работите с силата, която сега е ориентирана да вкарвате разделяне сред почитателите на тима на Пловдив.

Локомотив Пловдив и децата ни би трябвало да бъдат над всичко и над всички!

Фенклуб Локомотив Пловдив "
Първа лига 11 кръг, събота 6 октомври  Берое 1:0краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР