Престоят край морето винаги е красив, дори и когато вали.

...
Престоят край морето винаги е красив, дори и когато вали.
Коментари Харесай

Когато добрата храна допълва разкоша край морския бряг

Престоят край морето постоянно е хубав, даже и когато вали. Незабравими гледки, шумът от вълните – магия, която като магнит ни притегля към морето, без значение от времето и сезона.

Морският бряг от дълго време се е трансформирал в подобаваща дестинация за отдих и бягство от напрежението. В последните години българското черноморие повдига от ден на ден линията на положителното обслужване и качеството на своите услуги, с цел да може да отговори на възходящите условия и упования на туристите.

Гранд Хотел Свети Влас е доайен колкото за положителни оферти и прелестна атмосфера. Символ на изискана конюнктура и първокласно обслужване. Както към този момент е добре известно комплексът посреща посетители освен лятото, само че и през цялата година.

Не забравяйте, че имате разполагаем и фитнес зала с марката Pulse Fitness, където ще може да се отдадете на обичаните си извършения и да следвате спортната си стратегия.



Толкова доста изкушения! Не инцидентно 5-звездният комплекс е горделив собственик на влиятелни оценки в региона на туризма.

Има места, на които времето е просто... прогноза! Отсъствието на лятната блъсканица, морският лукс и кристално чистият въздух са задоволителни с цел да Ви зададат посоката, за останалото се доверете на Гранд Хотел Свети Влас.

Както постоянно и този път, Гранд Хотел Свети Влас няма да изневери на себе си и ще зарадва своите гости, които са избрали да се провиснал край морето, като им предложи изхранване на база ULTRA ALL INCLUSIVE! Отлично приготвената храна постоянно е била задоволителна причина да предпочетем обещано място.



На разположение са двата чудесни ресторанта в хотела, а храната няма да е просто добре приготвена, тя ще е по доста и когато и да е. Разбира се, с изключение на вкусни ястия, ULTRA ALL INCLUSIVE включва и селектирани виновност, топли и студени питиета.

Независимо от обстоятелството, че лятото е към този момент зад тила ни, кулинарните специалисти на 5-звездния комплекс ще Ви посрещнат с вкусно меню, подбрани питиета и изкушаващи десерти. Храната е деликатно подбрана и включва главно сезонни и чисти артикули.



Освен положителната храна, Гранд Хотел Свети Влас предлага на своите посетители за целогодишно прилагане и неповторимата си СПА зона, която съставлява самобитен оазис. Освен обичайните СПА уреди, от комплекса оферират вътрешни и външни термални басейни, с непрекъсната температура на водата 36°, които ще провиснал тялото, ще успокоят душата и ще Ви заредят с сила.

Доказано е, че термалната вода работи удобно на кожата, укрепва имунната система и усъвършенства метаболизма. Разнообразието на водни интензивности, които хотелът предлага, изцяло ще задоволи даже и най-високите упования на своите посетители.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР