Престижното международно туристическо изложение се провежда на 24 и 25

...
Престижното международно туристическо изложение се провежда на 24 и 25
Коментари Харесай

Министърът на туризма разгледа щанда на Община Видин в 38-то издание на „Ваканция и Спа Експо“

Престижното интернационално туристическо ревю се организира на 24 и 25 февруари в Интер Експо Център – София, под патронажа на Министерството на туризма.

То бе намерено през днешния ден от министъра на туризма Христо Проданов. След формалната гала той прегледа борсата, като се спря и при щанда на Община Видин. Заместник-кметът на Общината  Борислава Борисова, която също участва на събитието, приветства министъра и му подари рекламни материали. Щанда посети и изпълнителният шеф на Националното съдружие на общините в Република България Силвия Георгиева.

Тази година щандът на Общината притегля посетителите на ревюто със своята изобретателна визия. На искащите да се срещнат с туристическия капацитет на Видин, са разполагаем карти с културно-историческите забележителности, каталози и албуми, които съдържат информация и забавни снимки от крайдунавски град.

В 38-ото издание на „ Ваканция и СПА Експо “ общините са измежду най-многобройните участници. Освен че оферират информация за дестинациите, които съставляват, локалните администрации поддържат туристическия бизнес от районите и интензивно промотират културни събития и забележителности.

С присъединяване си в най-големия туристически конгрес у нас Община Видин има опция да се показа пред евентуални клиенти – туроператори, туристически организации, самостоятелни туристи, медии.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР