Престижните икономически списания обикновено правят класация на милионерите в края

...
Престижните икономически списания обикновено правят класация на милионерите в края
Коментари Харесай

Софиянец спечели над 5 милиона с инвестиция от близо 4 лева

Престижните стопански списания нормално вършат ранглиста на милионерите в края на всяка календарна година. От тотото обаче водят своя ранглиста - и то целогодишно. От през вчерашния ден описът с тото милионерите им набъбна с още един късметлия.

Кой тъкмо е той, следва да разберем. Това, което се знае все още, е, че 103-ият тото милионер e пуснал печелившия фиш в София. Инвестиция от едвам 4,20 лева в играта “6 от 49” му е донесла тъкмо 5 531 571 лв.. Тото пунктът, в който се е случило това, се намира в столичния квартал “Слатина”.

Дори единствено тази нишка накара най-любопитните и съобразителни съкварталци да градят теори за това кой е 103-ият тото милионер. Според по-възрастните хора той сигурно е човек над 55 години. Мотивите им са, че по-младите тото ентусиасти нормално пускат фишове онлайн.

Според други обаче милионерът по-скоро е студент. Основания за тези изказвания дава фактът, че в региона на късметлийския тото пункт се намира Висшето транспортно учебно заведение „ Тодор Каблешков “. “Особено когато джакпотът мине 3 млн. лева съм засичала групи от младежи, които идват да играят тото”, споделя 25-годишна слатинчанка.

Служител в тото пункта пък споделя, че младите студенти по този начин добре познават опциите за съчетание в игрите, че към този момент могат да издадат учебник по тематиката. Почитател на здравословния метод на живот е другото съмнение, което съседите позволяват. Тази доктрина съкварталците поддържат с обстоятелството, че наоколо до тото пункта се намира много посещавана спортна зала.

“Там влизат хора от всички възрасти, само че всички са добре изглеждащи – внимават по какъв начин се хранят и се стараят да спортуват редовно”, споделя един от най-наблюдателните поданици на квартала.

Кое от догатките е правилно, ще стане ясно скоро, защото 103-ият тото милионер разполага с тъкмо 45 дни, с цел да потърси облагата си. От тотализатора обаче споделят, че рядко печелившите изчакват последния миг, с цел да се обозначат.

И припомнят, че за четвъртък в „ 6 от 49 “ са подготвили нов многомилионен
джакпот – 2 150 000 лева, а общата насъбрана сума в игрите ще е 5 425 000 лева.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР