престава да съществува. Това се случва, защото ВМРО вече официално

...
престава да съществува. Това се случва, защото ВМРО вече официално
Коментари Харесай

Коалиция „Обединени патриоти“ престава да съществува

престава да съществува. Това се случва, тъй като Вътрешна македонска революционна организация към този момент публично разгласи, че ще се яви независимо на идните парламентарни избори.
Организационният секретар на партията Юлиан Ангелов изясни претекстовете за решението пред БНР: „ Самостоятелното явяване на Вътрешна македонска революционна организация е стимулирано от нашето предпочитание на структурите на Вътрешна македонска революционна организация и постигнатите резултати, които Вътрешна македонска революционна организация направи на евроизборите и на локалните избори. Вътрешна македонска революционна организация благодари на НФСБ за взаимната работа в 43-ото и 44-тото Народно заседание, която беше увенчана с голям брой триумфи “.
 ЦИК промени името на коалиция Обединени патриоти ЦИК промени името на коалиция " Обединени патриоти "
Централна изборна комисия извърши промени в състава и наименованието на коалиция " Обединени патриоти ". От състава на обединението се...
Зам.-председателят на партията Искрен Веселинов изясни, че повода за е резултат от гледище от структурите и нови стратегически цели, които си слага Вътрешна македонска революционна организация: „ Няма неприятни връзки. Няма някакви напрежения или идеологически разлики. Истината е, че Вътрешна македонска революционна организация се развива и като цяло ние имаме една визия за развиване на патриотичното придвижване, което би трябвало да продължим сами. Сега ще поставим старания да превърнем Вътрешна македонска революционна организация в една сериозна гражданска платформа “.
От Вътрешна македонска революционна организация са уверени, че ще съумеят независимо да се преборят за, а листите им са отворени и в тях ще бъдат включени специалисти в така наречен гражданска квота.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР