Престъпни синдикати в Италия раздават храна и безлихвени заеми на

...
Престъпни синдикати в Италия раздават храна и безлихвени заеми на
Коментари Харесай

Мафията в Италия раздава храна и заеми насред епидемията

Престъпни синдикати в Италия раздават храна и безлихвени заеми на хора в потребност в опит да разширят въздействието си, предизвестява писателят Роберто Савиано, предадоха международните организации.

Италианската мафия също по този начин се пробва да открадне изпаднали в тежко състояние бизнес действия в страната, която е в рецесия поради смъртоносната коронавирусна пандемия и чака европейски средства в помощ на стопанската система си, споделя той.

„ Ако Европа не се намеси скоро, мултиплицирането на мафиотските пари, които към този момент са в Германия, Франция, Испания, Нидерландия, Белгия скоро ще бъде безкрайно “, уточни писателят пред публицисти.

Савиано, най-известен с книгата си „ Гомор “, отдадена на неаполитанската мафия – Камората, е специалист по въпросите на незаконните организации и методите, по които тя работи в целия свят.

На най-ниско равнище те обезпечават храна за най-бедните италианци. И им дават безлихвени заеми. Защо? За разнообразни услуги, показва той.

Савиано, който живее в Ню Йорк, е под полицейска отбрана, откакто получил смъртни закани поради издаването на книгата си „ Гомор “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР