Престъпната група, задържана при спецакция в София, се е занимавала

...
Престъпната група, задържана при спецакция в София, се е занимавала
Коментари Харесай

Бойко Борисов за похитителите на Адриан Златков: Да оставим МВР да поработи още малко

Престъпната група, арестувана при спецакция в София, се е занимавала „с каквото може да си представите“. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов пред БТВ.

Той оцени работата на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи по случая като доста добра.

„Това е серозна група, която се следи от доста време. Събрани са задоволително доказателства. Министерство на вътрешните работи и прокуратурата работиха доста по тази тематика и заслушават да си разгласят сами“, сподели Борисов.

За отвличането на Адриан Златков и откриването на похитителите Борисов сподели: Да оставим Министерство на вътрешните работи да поработи още малко.

Той добави, че не отишъл в Министерство на вътрешните работи, тъй като се следи придвижването на огромните началници, като дефинира похитителите като доста готови хора, тъй като да отвлечеш човек е същото да отидат да откраднат кола пред камерите.

За митингите на служителите на реда министър председателят съобщи: „Естествено, че желая да им се вдигнат заплатите, само че в това време кораби, самолети, ние като ръководеща партия спелечихме изборите за с обещанията за пенсиите и учителските заплати. Всички знаят какъв брой ги обичам и с служителите на реда и пожарникарите съм работил дълги години“, съобщи Борисов. Той си напомни тежките години, когато е работил с мушама, мажели са се с дефламол.

Премиерът се обърна още един път към пенсионерите да спрат да дават пари на телефонни измамници. „Всеки дени в медиите се написа за това, а в това време хвърлят по 10-15 хиляди лева“, добави още Борисов.

За новата поръчка на Слави Трифонов да прави партия, министър председателят съобщи, че в демокрацията всеки има право да се бори. „Това за фрагментите извън сме го чували доста пъти. Успех му пожелавам“, съобщи Борисов. По мотив думите на Дългия, че има некачествени хора в ГЕРБ, министър-председателят съобщи, че може да каже същото и за неговото шоу. Той добави, че в ГЕРБ има над 3 хиляди общински съветници, кметове и други, като самият той ще даде писалка на Трифонов да се подпише под трима, какво остава за 3 хиляди.

За случая с Лазар Влайков, Борисов съобщи, че не го познава, само че не ги прави почтени, тъй като въпреки всичко е включен в листата. „След това стартират ръководителите, зам.-председателите на партията в региона, които стартират да убеждават по какъв начин той се е поправил като Яро“, съобщи още Борисов. „Чадъра му свърши за една секунда, отиде си в ареста. В никоя страна това не е изкоренено, виждате и в Съединени американски щати какво става, всеки ден се срещат, наводнения, шахтите не поемат вода, значи кметовете незабавно би трябвало да се ометат“, съобщи Борисов във връзка дали е имало подкрепи над Влайков.

Очаквайте детайлности
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР