Престъпната група за трафик на жени на кмета на село

...
Престъпната група за трафик на жени на кмета на село
Коментари Харесай

СНИМКИ на селския кмет и аверите му, въртели столичния бардак

Престъпната група за трафик на дами на кмета на село Тъжа Цвятко Балабуров остава в ареста. В нея, с изключение на кмета, има 8 мъже. В правосъдната зала стана ясно, че от деветимата на двама са наложени ограничения за неотклонение „ Парична гаранция” още след приключване на 24-часовото им задържане. Останалите 7 остават в ареста, реши довечера Спецсъдът.

Всеки един от обвинените има право да апелира своята мярка за отклоняване и тя да се гледа след седмица от Апелативния профилиран съд, съобщи bTV.

Групата беше разрушена от ГДБОП, за което първо БЛИЦ заяви. Всеки от членовете й е имал избрани функционалности – някои са се занимавали с намирането на девойките, някои са отговаряли за събирането на парите, имало е мъже, които са превозвали дамите до избрани адреси.

Фоторепортаж в БЛИЦ! Това е паметният бар " 10 " в София, в който кметът на Тъжа въртял бардак за проститутки

Всичко стартира от вестник. Обявите от последните страници подсещат кмета по какъв начин да провежда закононарушението. Лесно си намира помагачи и един бар в София, описаха от прокуратурата.

Част от девойките са работели в бар като сервитьорки, само че при повикване са изпълнявали и други услуги.

Само на 15 метра по нататък в центъра на София е първата къща, в която са обслужвани клиентите, твърди прокуратурата. На обяд там няма никой, откри нашият екип. Схемата била лесна – всички 9 мъже са давали на девойките високолихвени заеми, които те не са успявали да върнат.

„ И постоянно, във всеки един миг се е получавало по този начин, че те дължат пари на уредниците на незаконната активност и по този метод са оставали според от тях, тъй че са изпълнявали услугите, към които са били склонявани”, изясни Стоян Темелакиев.

На прилежащия ъгъл е била другата къща, наета от кмета и групата. Жените, които са на друга възраст, не са употребявани по едно и също време. Балабуров и преди е арестуван със същото обвиняване, през 2015 г .

Хората в Тъжа виждат рядко кмета, само че го харесват.

Балабуров е от партия „ Народен съюз” и е спечелил изборите с 85% болшинство.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Снимки: в. Труд
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР