Престъплението, за което е повдигнато обвинението се явява тежко умишлено

...
Престъплението, за което е повдигнато обвинението се явява тежко умишлено
Коментари Харесай

Ето Кой Извърши Огнения Атентат Срещу Джи Пи Груп!

Престъплението, за което е повдигнато обвиняването се явява тежко съзнателно закононарушение по смисъла на закона, наказуемо с " Лишаване от независимост " от 3 до 12 години.

Според съда, доказателствата досега разрешават да се направи съмнение за допустима съпричастност на обвинения в закононарушението. В материалите по делото са налице задоволително доказателства, мотивиращи актуалната правосъдна инстанция да одобри, че заплахата обвиненият да извърши ново закононарушение е изцяло действителна.

Многократните осъждания на Николай Пенев свидетелстват за одобрени незаконни привички и го разкриват като персона с висока степен на социална заплаха. Според съда, пребиваването на обвинения в местата за отнемане от независимост, не е оказало упования превъзпитателен и възпиращ резултат, откакто актуалното действие е осъществено след освобождението му от пандиза, на 14.12.2018 година

Според окръжните магистрати доводите на отбраната за здравословното положение на обвинения не са спънка, той да търпи най-тежката мярка за неотклонение, поради, че лекуването би могло да продължи и при изискванията на " Задържане под стража ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР