Пресслужбата на дружеството съобщи, че той е назначен за Председател

...
Пресслужбата на дружеството съобщи, че той е назначен за Председател
Коментари Харесай

Валентин Златев вече не е управител на Лукойл-България“

Пресслужбата на сдружението заяви, че той е назначен за Председател на Контролния съвет на „ Лукойл-България ". Заедно със зам.-председателския пост в Надзорния съвет на „ Лукойл-Нефтохим Бургас ", на новата си по-висока позиция той ще координира цялостната активност на двете сдружения от групата „ Лукойл “.

 © БГНЕС
Пресслужбата на „ ЛУКОЙЛ-България “ ЕООД оповестява, че Генералният шеф на сдружението господин Валентин Златев е назначен за Председател на Контролния съвет на „ ЛУКОЙЛ-България “, като заменя на тази служба представителя на Президента на ПАО ЛУКОЙЛ господин Алексей Ламбин. Заедно със зам.-председателския пост в Надзорния съвет на „ ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас “, на новата си по-висока позиция той ще координира цялостната активност на двете сдружения от групата ЛУКОЙЛ и ще реализира контролни функционалности над работата им, обвързвана с мястото им в социално-икономическия живот на страната.

В рамките на плановата ротация на управителни фрагменти в системата на ПАО ЛУКОЙЛ, оперативното управление на „ ЛУКОЙЛ-България “ ЕООД се поема от господин Булат Субаев, доскорошен общоприет шеф на подразделенията на ПАО ЛУКОЙЛ в Белгия, Холандия и Люксембург.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР