Пресслужбата на Белия дом публикува вчера две снимки от срещата

...
Пресслужбата на Белия дом публикува вчера две снимки от срещата
Коментари Харесай

Белият дом публикува снимки от срещата между Помпейо и Ким Чен-ун

Пресслужбата на Белия дом разгласява през вчерашния ден две фотоси от срещата сред някогашния шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ и сегашен държавен секретар на Съединени американски щати Майк Помпейо и севернокорейския водач Ким Чен-ун , оповестиха Ройтерс и ТАСС.
 

На фотосите Помпейо и Ким Чен-ун си стискат ръцете в приемна зала . Двамата са застанали пред стенни пана, изобразяващи дървета и бели птици. На едната снимка двамата са съществени, а на другата - леко усмихнати.
 
Помпейо, който през днешния ден публично встъпи в служба като Държавен секретар ", ще свърши отлична работа, помагайки на президента Доналд Тръмп да оглави напъните ни по денуклеаризацията на Корейския полуостров ", написа в Twitter говорителката на Белия дом Сара Сандърс . Тя означи, че срещата се е състояла при започване на април.
 
На 18 април Тръмп заяви, че Помпейо е провел персонална среща с Ким Чен-ун . По думите му срещата минала доста безпрепятствено и били построени положителни връзки.
 
 Guliver/Getty Images
 

В изявление за телевизия " Фокс нюз " по-рано през днешния ден Тръмп изясни, че срещата на Помпейо с Ким Чен-ун не била планувана , съобщи Ройтерс.
 
" Не се предполагаше той да се срещне с Ким Чен-ун, само че го направи. Уредиха това, въпреки че той беше там за малко ", сподели президентът и добави, че желае да разгласява " невероятните " фотоси от тази среща. Тръмп означи, че двамата са разговаряли повече от час.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР