Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков каза пред

...
Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков каза пред
Коментари Харесай

МИСТЕРИЯ: От Кремъл проговориха за военния министър Сергей Шойгу

Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков сподели пред кореспонденти, че Владимир Путин е провел оперативна среща с непрекъснатите членове на Съвета за сигурност, на които, апропо, е и министърът на защитата Сергей Шойгу.

„ Присъстваха Мишустин, Матвиенко, Володин, Медведев, Патрушев, Колокольцев, Лавров, Шойгу, Бортников, Наришкин и Сергей Иванов. Участниците в срещата обмениха отзиви за настоящата макроикономическа обстановка в страната “, сподели Песков, представен от Интерфакс.

Министърът на защитата Шойгу рапортува за хода на специфичната военна интервенция, както и за продължаващите военни старания за даване на филантропична помощ, гарантиране на сигурността и възобновяване на жизненоважна инфраструктура в освободените територии.

Също по този начин, съгласно Песков, антисанкционните тематики са били наранени на съвещанието на Съвета за сигурност и „ бе изразено страдание поради бавността на украинската страна “.

РИА Новости разгласява (без звук) видеозапис от срещата, която се организира посредством видеовръзка, като обърна особено внимание на откъс от екрана с Шойгу.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР