Прессекретарят на Белия дом Стефани Гришъм най-остро осъди подготвената от

...
Прессекретарят на Белия дом Стефани Гришъм най-остро осъди подготвената от
Коментари Харесай

Тръмп скочи срещу предложена в Конгреса резолюция за импийчмънта му

Прессекретарят на Белия дом Стефани Гришъм най-остро осъди квалифицираната от членове на Камарата на представителите на Съединени американски щати резолюция, която има за цел да формализира следствието против президента Доналд Тръмп за неговия импийчмънт, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки АП.

"Резолюцията, показана от спикера на Камарата Нанси Пелоси, удостоверява, че импийчмънтът, иницииран от демократите в Камарата, съставлява нелегално шикалкавене през цялото време, защото липсва нужното удостоверение посредством гласоподаване в Камарата ", се споделя в писменото заявление на Гришъм.

С този документ "се дава позволение на ръководителя (на комисията по разузнаването в Камарата Адам) Шиф, който непрекъснато лъже американския народ, да организира нова серия от слушания, които по този начин или другояче не съставляват фиктивен развой съгласно президента ", акцентира Белият дом. Но даже и по-късно ролята на изпълнителния клон на властта остава неразбираема, защото процедурата по никакъв метод не е документално обозначена. Резолюцията, която би трябвало да бъде гласувана на следващия ден, "не трансформира базисния факт, че демократите в Камарата отхвърлят да дават н администрацията правото на подобаващ развой ", показва Гришъм.

В резолюцията се удостоверява, че следствията ще се водят от шест комисии на Камарата. Самата Пелоси сподели, че гласуването на документа е належащо, "за да се в профил всяко подозрение " по отношение на протичащия развой, защото администрацията се пробва да блокира разпитването в Конгреса на очевидци и предаването на изисквани от него документи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР