Прессекретарят на Белия дом Кейли Макенани съобщи, че тестът й

...
Прессекретарят на Белия дом Кейли Макенани съобщи, че тестът й
Коментари Харесай

Прессекретарят на Белия дом стана поредният заразен около Тръмп: кои са другите

Прессекретарят на Белия дом Кейли Макенани заяви, че пробата й за ковид от тази заран е позитивен, съобщи Асошиейтед прес.

В изказването си Макенани споделя, че към този момент няма признаци. Тя беседва за малко нощес с кореспонденти, само че съгласно нея никой от пресслужбата на Белия дом не е прекарал към нея толкоз време, че това да се счита за непосредствен контакт.

Макенани сподели, че се слага под карантина и " ще продължи да работи отдалечено в интерес на американския народ ".

Журналистите, отразяващи работата на Белия дом реагираха с отвращение, като схванаха, че прессекретарят на Тръмп - която постоянно смъква маската си, с цел да приказва пред публицисти в Белия дом, даже след позитивната проба на шефа й - преди малко е дала положителен резултат на теста.

" Кейли Макенани неведнъж е говорила с кореспонденти без маска. Тя неразумно е заплашила животи ", написа в туитър кореспондентът на New York Magazine Оливия Нуци.

Много кореспонденти показват, че тъкмо през вчерашния ден Макенани е провела брифинг навън за кореспонденти в Белия дом, където тя още веднъж не е носила маска.

Кореспондентът на Би Би Си (BBC) Тара Маккилви разяснява, че Макенани е говорила с нея и с други кореспонденти в петък отвън Западното крило без да носи маска в този миг.

" Тя следваше образеца на Лари Кудлоу, шеф на Националния стопански съвет на Доналд Тръмп, който беседва с нас по-рано денем, също без маска ", сподели Тара Маккилви.

Междувременно началникът на канцеларията на Тръмп - Марк Медоусс, заяви, че президентът може да бъде изписан от болница по-късно през днешния ден, защото положението му е траяло да се усъвършенства през нощта.

Доналд Тръмп разгласява тази заран близо 20 коментара в " Туитър ", основно по отношение на идните другия месец избори, съобщи Франс прес.

" БОРСОВИТЕ ПАЗАРИ ВЪРВЯТ НАГОРЕ. ГЛАСУВАЙТЕ! ", " НАЙ-СИЛНАТА ВЪЗМОЖНА АРМИЯ. ГЛАСУВАЙТЕ! ", " НАЙ-ГОЛЕМИТЕ НАМАЛЕНИЯ НА ДАНЪЦИТЕ В ИСТОРИЯТА И съдебна експертиза ЗАДАВА ОЩЕ ЕДНО. ГЛАСУВАЙТЕ!, " КОСМИЧЕСКА СИЛА. ГЛАСУВАЙТЕ!, " БОРБА СРЕЩУ ФАЛШИВИТЕ КОРУМПИРАНИ МЕДИИ. ГЛАСУВАЙТЕ! ", написа Тръмп в лавина от туитове още преди съмване.

Някои аспекти от заразяването на американския президент с ковид остават неразбираеми. Лекарите споделиха, че равнищата на О2 са паднали два пъти и че най-малко един път се е наложило Тръмп да получи в допълнение О2. Той също така е имал тресчица, само че не се оповестява какъв брой му е била температурата.

Президентският доктор Шон Конли сподели, че медицинският екип към момента чака детайлности към проучванията на белите му дробове. Тръмп е на стероидно лекуване, назначен му е петдневен курс с противовирусното лекарство " Ремдесивир " и той приема специфичен медикамент на основата на антитела.

Кръгът към Тръмп вирусоносители
Първата дама Мелания Тръмп Старши помощникът на президента Хоуп Хикс Помощникът в Белия дом Николас Луна Бившият консултант на Белия дом Келиан Конуей Републиканските сенатори Майк Лий, Том Тилис и Рон Джонсън Мениджърът на акцията на Тръмп Бил Степиен Губернаторът на Ню Джърси Крис Кристи Председателката на Републиканския народен комитет Рона Макданиел Президентът на Университета на Нотр Дам Джон Дженкинс
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР