Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер отказа в понеделник да

...
Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер отказа в понеделник да
Коментари Харесай

Белият дом отказва да осъди прогресивен депутат заради коментари относно използването на Хамас за изнасилване

Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер отхвърли в понеделник да осъди мненията на върховен напредничав народен представител, който прикани за " баланс " когато осъжда потреблението на Хамас за полово принуждение против израелски дами.

Респ. Прамила Джаяпал, Вашингтон, която ръководи Прогресивната секта на Конгреса, сподели, че " би трябвало да бъдем уравновесени във връзка с внасянето на безобразията против палестинците ", когато беше запитана съответно за всеобщите изнасилвания, осъществени от палестински екстремисти, по време на изявление в неделя за CNN. Когато беше запитан за мненията на Джаяпал, Жан-Пиер повтори, че потреблението на обезчестяване като оръжие за война е „ неоправдателно “, само че не осъди конгресменката.

„ Мога да приказвам единствено от името на президента – това е аз мога да приказвам вместо “, сподели Жан-Пиер пред кореспондента на Fox News Жаки Хайнрих по време на ежедневния конференция в Белия дом в понеделник. „ Бяхме ясни, че това, което направи Хамас,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР