Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер каза, че има различни

...
Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер каза, че има различни
Коментари Харесай

„Не знам“ какво означава „точно“ затварянето на границата, казва говорителката на Белия дом

Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер сподели, че има „ разнообразни избрания “ за това какво значи да затвори границата при напън, в случай че неотдавнашната имиграционна изразителност на президента Байдън е по-различна от мненията на тогавашния президент Доналд Тръмп, направени през 2018 година, които подлага на критика като „ расистки “.

„ Още през зимата на 2018 година и пролетта на 2019 година президентът Тръмп даде обещание да затвори границата с Мексико, употребявайки съвсем същия език, който президентът употребява в петък. Много, доста, в случай че не множеството, в случай че не и на практика всички демократи нарекоха това ксенофобско и даже расистко. Защо хората да не създадат същото умозаключение по отношение на опасността на този президент да затвори цялата граница с Мексико? " кореспондент попита прессекретаря в понеделник.

„ Вярваме, че новите принадлежности за правоприлагане, които сега не съществуват и които считаме, че ще бъдат част от това двупартийно съглашение, ще бъдат обективни. Вярваме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР