Преследването на сметката е по-важно от продължаването на промяната, да

...
Преследването на сметката е по-важно от продължаването на промяната, да
Коментари Харесай

Каримански: Явно преследването на сметката е по-важно от промяната

Преследването на сметката е по-важно от продължаването на смяната, да ми за обеца на ухото. Има нещо общо сред работата на банките и политиката и това е доверието. То е доста скъп капитал, не знам дали знаем този урок, двоумя се. Струваше ли си да се похарчи толкоз доверие с лека ръка, обръщам се към сътрудниците в средата (в пленарната зала там стоят депутатите от " Продължаваме промяната " ). Това съобщи Любомир Каримански от парламентарната естрада откакто кандидатурата му за шеф на Българска народна банка беше отхвърлена.

Той благодаря на всички, които са дали своят вот за него и на тези, които не са.

" Голяма част от тези, които не гласоподаваха за мен, в персонален диалог ми споделиха, че ме поддържат и заради политическо решение при обмяната на постове в обединението няма да могат да гласоподават по този начин, както биха желали да гласоподават. Благодаря ви и на вас. И в двата случая получих умен политически урок, той ще ми помогне, тъй като не контролът на парите на България, а знанието е незаменима полезност. Точно това се надявах, че ще бъде разбрано, само че най-после знанието получих аз, не вие народните представители. Благодаря за този урок. ", съобщи Каримански.

И продължи: " Твърдеше се, че съм честен и трудолюбив съвсем една година от взаимното ни превиваване в тази зала. Изглежда съм бил подобен, когато два пъти през ръцете ми минаха бюджетите на България за към 60 милиарда лева, поставих всички старания и демонстрирах една неправда към хората, опазващи културната памет на България, каквито са музейните служащи, да бъде най-малко отчасти поправена тази неправда. ", сподели още той.

" Устоях позицията си на свободен човек, който може да предложи и да отстоява позиция макар съдружните си сътрудници. Оказа се, че съм със противоречива известност, само че чак по-късно обаче. Интересен урок. Твърдеше се, че 60 млн. лева от бюджета по неточност на финансовото министерство са отишли във компании за които е заинтригувана опозицията, през днешния ден разбрах, че това не е било неточност. Добър урок. Твърдеше се, че разгадавам на ГЕРБ и на Движение за права и свободи, когато останах самичък в конкуренцията, само че никой не пресметна, че се разчита на тях още сега, когато се издигна втори претендент, другояче сметката не излиза. ", обърна се към народните представители Каримански.

Твърдеше се, че българските банкери не стават, до този избор сътрудниците бяха икономисали това свое мнение, просто не знаех, че това е по този начин. Забележително беше, че нямаше мръсотия към мен, до момента в който единствено аз бях обявен претендент. Не е ли необичайно, първите шепи кафява течност полетяха час-два откакто станахме двама в конкуренцията. Добър урок. Започна предложение на постове-подкупи, за които по този начин наречената известност очевидно няма значение, не знаех, че Световната банка не държат на това, нямат етичен кодекс, безспорна вест за мен. В работата на Народно събрание се намесиха министър председател, вицепремиер и служители от висшата администрация и аз мислех, че те самите желаеха това да остане в предишното, което те по този начин подлагат на критика, което и аз подлагах на критика, само че това бих го нарекал към този момент остарял урок.

Намеците и заканите да се откажа, не бих желал да ги броя и разясня, тъй като се оказаха част от пейзажа, а не личен проблем, това е рецидив и проблем за страната. обръшам внимание на обединението, че те не трансформират този рецидив.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР