Преслава все още си е спестовница от класа, да не

...
Преслава все още си е спестовница от класа, да не
Коментари Харесай

Преслава протри от носене този бански

Преслава към момента си е спестовница от класа, да не кажем напряко – скъперник. Заведоха я на екзотична отмора в Тайланд, а тя си е купила единствено 1 бански костюм, който към този момент ни омръзна да гледаме в обществената мрежа на десетките фотоси, с които певицата се изфука.

Брюнетката свети в черен, тук-таме мрежест цялостен бански и чупи едни и същи стойки, само че на друг декор. Гаджето ѝ – Павел Лазаров, който най-вероятно е платил цялата почивка на о-в Пукет, е минал през толкоз плеймейтки, а не е научил, че известните дами вървят с по 20 чифта плажно облекло и това е минимумът!

И тъй като той не е помислил за този подробност, Преслава решила казуса небрежно, избирайки най-безвкусния морски „ тоалет “, който по всичко проличава, че няма да смъкна до края на престоя.

Пайнерката наподобява има боязън, че ще ѝ свършат парите и по тази причина пести като за последно, написа хотарена. Нека да напомним най-скорошния образец – звездата цяла зима върви с едни и същи ботуши – черни, стигащи 1 педя над коляното.

Случаите от 2015 година с двата маркови потника на Преси също са куриозни. И зиме, и лете в продължение на 1 година тя не сваляше двата топа – единият на Филип Плейн, другият на Dsquared2.

През лятото на 2014 пък брюнетката протри от носене паметната си алена рокля.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР