Преслава се надява Паола да бъде музикална Преслава може да разчита

...
Преслава се надява Паола да бъде музикална
Преслава може да разчита
Коментари Харесай

Певицата Преслава, която наскоро стана мама, се похвали: Паола е много гледана и от баща си

Преслава се надява Паола да бъде музикална
Преслава може да разчита на помощта на Павел за грижите за дребната Паола. Поп фолк изпълнителката показа фотоси от зимната си почивка, където е с щерка си. Преси е извънредно щастлива, че е майка. „ Невероятно е чувството да бъдеш майка.
Все още не мога да го опиша с думи.
Като млада майка мога да кажа, че човек става по-ангажиран, по-отговорен. По някакъв метод света ми минава към този момент през очите на моето малко момиченце Паола.

Аз от тук нататък стартирам да си представям, каквото и да върша в този живот, по какъв начин тя ще гледа на нещата.
Дали аз ще й се харесам, дали ще се гордее с мен.
Имам чувството, че стартирам на нея да й се потвърждавам. Моят образец за майка е моята майка “, споделя Преслава пред Планета ТВ, написа signal.bg.
Поп фолк изпълнителката споделя още, че е доста удовлетворена от своето образование, и от двамата си родители, тъй като бащите също не са за подценяване в този толкоз значим развой в израстването на всяко едно дете.

Преслава признава, че Павел е доста грижлив татко и оказва помощ в развъждането на Паола. „ Мога да кажа, че Паола е доста гледана и от татко си. Той доста се грижи за нея и нека да продължава да ми оказва помощ толкоз доста “, споделя поп фолк изпълнителката.
Преслава постоянно пее на първородната си рожба и се надява тя да бъде музикална. „ Аз постоянно й пея и й пущам музика. Силно се надявам да бъде музикална и то не за друго, а за мое задоволство. Все си мисля, че който пее, зло не мисли. Иска ми се Паола да е положително дете “, споделя още щастливата майка за вълненията си около щерка си.

Преслава не пропусна да зарадва почитателите си и с няколко фотоси от зимната си почивка. Почитателите на поп фолк изпълнителката пък не пропуснаха да й създадат хиляди похвали и да й кажат, че е „ красива като снежинка “.

Инфо: razkritia.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР