Преслава преди време се подложи на операция, за да смали

...
Преслава преди време се подложи на операция, за да смали
Коментари Харесай

Чудо! Преслава си върна огромните...

Преслава преди време се подложи на интервенция, с цел да смали рекордния си 105-сантиметров натурален бюст, само че природата си знае работата. Покрай напълняването си по време на бременността гърдите на Преслава също са наедрели и гонят остарелия си диаметър.

На присъединяване в столична дискотека фолкаджийката се появи с прилепнала рокля, която точно очерта великодушната гръд. Ахнаха дами, заплеснаха се мъже и съвсем никой не слушаше изпълнителката, а я гледаха в бюста. Преслава води тежка борба с килограмите и желае още веднъж да стане фиданка, като евентуално от това ще пострада още веднъж гръдната й обиколка. Но сега ситуацията е впечатляващо и феновете й са откровено щастливи.

Добричлийката обилно се впусна в купона, като най-голямо внимание получи в мъжките празнуващи компании. Тя не отхвърляше фотоси на никого, а даже в някои от случаите сама правеше селфи фотосите.

Покрай работата бременността на фолкаджийката е остарял спомен - Преслава още веднъж има доста участия и грижите за дребната Паола не я стопират да бъде работохоличка. От няколко чалготеки към този момент са й отправили предложения, че може да върви при тях с бебето. За новороденото има особено построени пространства и жена, която ще го следи, до момента в който за към час известната майка е на сцената, написа " България Днес ".

Преслава е очарована от вниманието, което демонстрират към нея, само че е изрично - бебето Паола няма да стъпва в нощно заведение през идващите години. А и чалгарката има гледачка, която съвсем непрекъснато е разполагаем и фолкпевицата умерено може да върви на нощните участия. Но в случаите, когато е у дома, дава цялото си внимание на първородната си дъщеричка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР